Taannoosen ison ahavensaalihin savustin ja herkuttelin lämpöösenä ja osan savukaloosta vein sukulaasille. Kun kaloja oli viäläkin isoo läjä, niin erottelin lämpöösenä lihat nahoosta ja ruaroosta ym. ja seuraavana päivänä tein niistä kovetun kalasopan. Aivan tavallinen soppa, mutta en oo ennen laittanu siihen Koskenlaskija sulatejuustoa, jota sulattelin siihen paloona pualipakettia. Maharottoman hyvää tuli.

Jäläkiruakakin oli melekeen liian hyvää, kun lättytaikinan sekahan viipaloottin pari banaania ja eiku taikina viipaloineen pannulle ja se oli siinä!
Mulla on taas porstuas mustikoota orottamas perkaamista 30l. Pakastimes on rajalliset tilat, notta onko mustikan jalostukselle muuta hyvin säilyvää konstia. Kerran kuivattelin miarolla lämmöllä 10 l mustikoota rusinooksi ja ripottelin niitä sitten pitkin talavia kaurapuuron päälle ku muistin, mutta ei ollu häävisiä rusinoota.

Apteekis on joskus ammoon myyty kuivattuja mustikoota ripulihin ym. vattavaivoohin.