Kirjoittaja Aihe: Terveyteni  (Luettu 7783 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Leena

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 10819
Vs: Terveyteni
« Vastaus #75 : 13.12.19 - klo:15:43 »
Joku teki jotain oikein  :)
Jos ahdistuksen tie on edessämme, myös silloin Kristus meitä kuljettaa. Annamme Isän käteen elämämme, Hän itse meille rauhan valmistaa.

Poissa luterilainen

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 2177
Vs: Terveyteni
« Vastaus #76 : 14.12.19 - klo:12:16 »
Joku teki jotain oikein  :)
Seikka on saletti! Terveellinen ravinto ja liikunta on terveytemme perusta. :)

Poissa Leena

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 10819
Vs: Terveyteni
« Vastaus #77 : 28.02.20 - klo:09:30 »
Tulen justiinsa vatsan ultraäänestä. 

Ei rasvan pisaraa sisäelimissä siis, siellä ontelossa, ittekki näin, siis, miten voi olla!  '
Olen haalinu kaikki vatsaontelon ulkopuolelle.  Maksa on siisti kuin mikä.  Ei mitään rasvamaksaa, jolla peloteltiin kun olen pyöreämallinen.  Minun painon nyt nosti yks antiepilepti, 3v 30 kg, josta vain runsas 10kg häipyi.  Kesällä kun katsottiin oikein koneellisesti ja syksyllä hoitajan kanssa mitä syön, niin kalorit jäi alle tonnin. Kun ilman liikkumista pitäis vetää tuommonen 1700 tällä iällä.

Talvella on toisin. Siis, tämmösinä vesitalvina, siksi pitää päästä pois. Valvon ja vedän jätskiä, ja kyllä pelotti että
 mitä siellä näkyy. Maksa-arvot oli sinänsä normaalit, ja gamma-gt saattaa nousta itteksensäkin. Kaks komeaa sappikiveä nähtiin, mutta kun ne ei vaivaa, niin olkoot he. Oli mukava hoitaja ja oikein mukava lääkäri ja näin kaiken itte.

hurraahurraahurraa, kun oon pelänny sitä omenalihavuutta ja sisäelinrasvaa --- ja nyt, ei mitään!!!!!!!  Johan tieetty normaalit arvot jotain kertoo mutta silti!!!


Siks toiseksi. Mahdettiinkohan mul aloittaa verenpainelääkitys vähän yhden säikähdyksen tähden. Pelästytin koko ammattikunnat vetäisemällä arvot 289/129 tai jotain, kun oli niin mieletön migreenisärky että luulin hajoovani.  Olen nyt seurannu paineita ilman, ja ne on ihan normaalit.  Hiklasin sivuvaikutuksiin.

Kipu nostaa verenpainetta, ja kohtaus myös.


Otan puheeks kun Mira soittaa ilosanomaa. Samahan on siskolla --- lihava hän on, mutta työterveyslääkäri kun mittaili kaikkee jossain kausitarkastuksessa niin sanoi, että on ilo nähdä näin hyvät arvot.

Juhlisko parilla jäätelölitralla, vai jättäiskö sentään kun viimeksi tuli niistä vatsa kyllä kipeeksi.
« Viimeksi muokattu: 28.02.20 - klo:09:38 kirjoittanut Leena »
Jos ahdistuksen tie on edessämme, myös silloin Kristus meitä kuljettaa. Annamme Isän käteen elämämme, Hän itse meille rauhan valmistaa.

Poissa Riitta-mummi

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 28403
Vs: Terveyteni
« Vastaus #78 : 28.02.20 - klo:11:37 »
Kävin eilen ip saamassa pneumokokkirokotteen. Vasen hauis on nyt aika hellä, oli jo yöllä, enkä voinut nukkua vasemmalla kyljellä. Silti nukuin aika mukavasti. Vain yksi vessakäynti herätti +  kipu kääntyessä olkavarressa vähäksi aikaa.
Opiskelija pisti, hoitajan kysyttyä luvan johon suostuin. Hyvin se häneltäkävi.

Minä myös olen saanut erikoisen hyvää kohtelua terveyskeskuksessa. Johtuneeko siitä, että tietävät minun olleen välillä Mehiläisessä valinnanvapaudella.
Nyt kun Kaupunginsairaala on rempattu ' viimesenpäälle' ja ajanvarauksilla käyn, on hoitajilla ja lääkärilläkin aikaa ja rauhaa kuunnella ja hoitaa.

Eilinenkin hoitaja tarjoutui jo varaamaan minulle ajan diabeteshoitajalle, mutta kieltäysin sillä sen vuoro on vasta syksyllä.

Kun lopetin turhat Ventoline-inhaloinnit, ja lisättiin kaksi inhalaatiota Symbikortea, alkoi happi kiertää lihaksissa ja aivoissakin. Enää ei huimaa ja jalat kantavat aivan eri tavoin kuin aiemmin.
Elämän näen pientareelle piirtyvän...
Lopulla matkaa ikäväni ymmärrän;
Ihmisen on määrä kotiin päästä kerran      (Kaija Pispa)