Kiitos. Miksi ?
Tässä yhteydessä sopii kertoa että lopettelimme ihan äsken ruokailun. Olin ostanut palan naudanmaksaa. Panin perunat kiehumaan 15 min. aiemmin ja aloin maksan valmistelun.
Poistin kalvon, Tällä kertaa se oli helppoa, suonia ei ollut. Leikkasin vajaan 1 cm viipaleet. Kierittelin korppujauho, sipuli, valkopippuri-seoksessa. Viittä minuuttia ennen kuin perunat olivat valmiit, paistoin maksat molemmin puolin kuumassa öljy-voissa. Kesäsipulit viipaleina siihen samoille rasvoille hetkoseksi. Sitten tölkki kuohukermaa ja tölkin huuhteluvesi niskaan. Haudutus n. 4 min.
Salaatissa oli tänään ilmakuivattuja tomaatteja, toreita tomaatteja ja kesäsipulin renkaita.
Matti ei yleensä kehu keitoksiani, nyt kehui.