Hämäläinen kotijuusto
http://krisuh.wordpress.com/ruoka/hamalainen-kotijuusto/
Riitta-mmmi! Todella suuret kiitokset!
Muutoinkin: Olen haikaillut keittokirjaa, sellaista vanhaa, jossa "asetetaan kasari hiljaiselle tulelle ja hämmennetään puukauhalla""-tyyppistä. Kohtuuhintaista.
Tunteeko kukaan? Kotiruokaa arkeen ja juhlaan?
Vähän harvinaisempiakin? Tai vain unohdettuja, niinkuin nuo juustot?
Täältä kyllä olen kopsannut kaikenlaista.
Nykyiset keittokirjat, milloin nyt kirjakauppaan eksyn, ovat usein kyllä kiinnostavia, miksei, mutta turhan prameita, kookkaita, hankalia käsitellä ja ennen muuta turkasen hinnakkaita. Usein semmoisia "yhden asian oppaita". Sata herkkua herneestä....kaikki maailman kastikkeet...thai-ruokaa....Kenellä on varaa ostaa jokin seitsemän kirjan upea jättisarja? Tai halua? Kun on muutakin hankittavaa....ja kummilapsi, jolla ei kuvista päätellen ole aina ollut niin mitäänkään ruokaa...laiha kuin mikä, ja selvä riisitauti. Ennemmin ne rahat Haitiin. Tuntuisi hölmöltä hankkia loistoteoksia ruoasta kun sitä ei jossain ole ollenkaan.
Haikailen ohjeita noista vanhoista perinnesapuskoista, joita joskus syötiin....ja kuulkaa, että olen onnellinen, ruisleipäni onnistuvat erinomaisesti nykyisin, ja se on ihan teidän ansiotanne!