Kirjoittaja Aihe: Miesten adventtitapaamisen ensi-info  (Luettu 1258 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Paikalla seppos

  • Ylläpitäjä
  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 16161
    • http://www.samila.1g.fi
Miesten adventtitapaamisen ensi-info
« : 02.09.11 - klo:19:10 »
Klaus Härö Miesten adventtitapaamiseen 10.12.

Elokuvaohjaaja Klaus Härö saapuu toiseksi pääpuhujaksi jo perinteiseksi muodostuneeseen valtakunnalliseen Miesten adventtitapaamiseen Paltamon Mieslahteen, Kainuun Opistolle 10.12. Piispan puheenvuoron (raamatuntukistelun) pitää Voitto Huotari. Periaatteena on edelleen matala kynnys tulla, mutta korkeatasoinen ohjelma.

Päivän aluksi, aamiaisen jälkeen katsotaan Härön ohjaama elokuva Postia pappi Jaakobille. Härö suunnitteli nuoruudessaan itsekin papin uraa ja tutki paljon Raamattua.

Elokuvaohjaajana hän on kuvannut pienen ihmisen osaa ja armahtaminen on hyvin keskeinen aihe hänen monissa kansainvälisestikin palkituissa elokuvissa mm. Näkymäyön Elina, Äideistä parhain ja Uusi Ihminen.

Mutta ennen kaikkea hänet muistetaan juuri koskettavasta elokuvastaan Postia pappi Jaakobille, josta on sanottu, että se osuus suoraan suomalaisen mielenmaisemaan.

Miesten päivä sisältää runsaasti myös muuta ohjelmaa, mm. joulupäivällisen kaikilla herkuilla, metsässä tapahtuvan jätkänkynttiläkirkon ja paljon miesten komeaa virren veisuuta.

Miesten adventtitapaaminen on Herättäjä-Yhdistyksen Itä-Suomen aluetyön  ja Kainuun Opiston järjestämä tapahtuma, joka kerää runsaasti eri-ikäisiä miehiä ja miesporukoita eri puolilta Suomea. Seurakuntien miestenpiirit ovat pitäneet sitä myös omana joulujuhlanaan ja tulleet bussikyydein. Etukäteisilmoittautuminen on välttämätöntä Kainuun Opistolle numeroon 020-7856830. Sieltä voi tiedustella myös tarkemmin ohjelmasta. Päivän hinta on 45 € sisältäen runsaan tarjoilun ja  ohjelman.

Opistolla on myös mahdollisuus yöpyä ja osallistua vaikkapa vielä sunnuntaina Paltamossa pidettävään Herättäjän kirkkopyhään, jossa saarnaa Voitto Huotari.

 
Jumala on arjessa
Tekno- ei teologi

Paikalla seppos

  • Ylläpitäjä
  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 16161
    • http://www.samila.1g.fi
Vs: Miesten adventtitapaamisen ohjelma
« Vastaus #1 : 07.11.11 - klo:13:28 »
          Miesten adventtitapaaminen Mieslahdessa Kainuun Opistolla
          lauantaina 10.12.2011
Tämänkertaista miesten adventtitapaamistamme otsikoi Siionin jouluvirren (Sv 4) säe: ”Sana taivaasta maan päälle annettu on.”
Tätä postia tulevat kanssamme avaamaan mm. elokuvaohjaaja Klaus Härö (mm. palkitut elokuvat Postia pappi Jaakobille, Näkymätön Elina, Äideistä parhain ja Uusi Ihminen) ja piispa Voitto Huotari.
Päivä sopii kaikenikäisille ja kokoisille miehille ja miesporukoille, ensikertalaisillekin – vaikkapa joulujuhlaksi. Ohjelma etenee alustusten, keskustelujen ja jouluisten virsien merkeissä. Aluksi katsotaan Klaus Härön ohjaama, koskettava elokuva Postia pappi Jaakobille.
Tule – ja kokoa porukkaa mukaasi – ilmoittaudu hetimiten (viim. 7.12. mennessä) Kainuun Opiston toimistoon p. 0207856830. Kynnys on edelleen matala tulla, mutta ohjelma korkeatasoinen!
Päivän hinta yht. 45 €, sisältää tarjoilut ja ohjelman.
Opistolla voit yöpyäkin, jos matkanteko sitä vaatii. Paltamossa - opiston naapurissa - on 11.12. Herättäjän kirkkopyhä: messu (saarna Voitto Huotari), tarjoiluväliaika ja seurat. Sinnekin voit jäädä.
OHJELMASSA SIIS:
Klo 10.00 Tukevat tulokahvit puuron kera
klo 10.30 Tervetulotoivotukset puolin ja toisin
klo 11.00 ”Postia pappi Jaakobille”
klo 13.00 ”Sana tuli lihaksi...”, piispa Voitto Huotari
klo 14. 00 Kevyet välikahvit tortuin
klo 14.45 ”…ja asui meidän keskellämme” elokuvan tekijän ajatuksia armosta, armollisuudesta ja armahtamisesta, Klaus Härö
klo 16.00 JOULUPÄIVÄLLINEN kaikilla mausteilla
klo 17.30 Jätkänkynttiläkirkko Opiston lähimetsässä.

Järj. Herättäjä-Yhdistys ja Kainuun Opisto
Jumala on arjessa
Tekno- ei teologi