Keskustelu > Kirjoitelmia ja päiväkirjoja-herännäisyyden hengessä

Muistelus Lapuanjoen varrelta 4

<< < (11/14) > >>

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: 1944 - 16.10.21 - klo:12:55 ---Luin referaatit läpi. Jos olisin äänestäjä, niin mikä jottei,,,en kuitenkaan voi kirjoittaa, että johan nyt toki. Yhdellä äänellähän ei saa paljoa aikaan.

--- Lainaus päättyy ---
Referaattien mukaan samaa sukupuolta olevien kirkollisen vihkimisen avioliittoon omantunnonvapaus on ultraliberaali. Siksi toivon kovasti Salomäen voittavan, koska sovittelevat uudistajat ovat todellisuudessa innokkaita väärentäjiä.  :eusa_pray:

1944:
Olen muuttanut eräitä mielipiteitäni, koska kaikki ovat Luojan luomia ihmisiä. Toivon, että yhteiselo olisi mahdollinen, ettei tule sellaista tilannetta, jossa vähemmistö päättää enemmistön puolesta. Tänään vähemmistön tulisi myös ymmärtää osansa, että ei saada enemmistön asemaa, ainakaan nopeasti.

Tilanne on kirkossa kimurantti.

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 18.10.21 - klo:11:04 ---Sovittelevat uudistajat ovat todellisuudessa innokkaita väärentäjiä.

--- Lainaus päättyy ---

Kaiken on saanut aikaan Jumala, joka Kristuksen välityksellä on tehnyt meidän kanssamme sovinnon ja uskonut meille tämän sovituksen viran. Pitäisikö tämä jae muuttaa niin, että siinä puhutaisiin väärentäjän virasta?

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: 1944 - 18.10.21 - klo:11:21 ---Tilanne on kirkossa kimurantti.

--- Lainaus päättyy ---
Kirkkokansan kysymyksiin vastaa Matti Salomäki https://www.youtube.com/watch?v=ZVMiYxO8OfU

”Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan muuttukaa, uudistukaa mieleltänne, niin että osaatte arvioida, mikä on Jumalan tahto, mikä on hyvää, hänen mielensä mukaista ja täydellistä”. Rohkeasti juurille -rohkeasti tulevaisuuteen  https://www.mattisalomaki.fi/  :eusa_pray:

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 18.10.21 - klo:13:35 ---”Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan muuttukaa, uudistukaa mieleltänne, niin että osaatte arvioida, mikä on Jumalan tahto, mikä on hyvää, hänen mielensä mukaista ja täydellistä”

--- Lainaus päättyy ---

Aivan niin, muuttukaa, uudistukaa mieleltänne.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta