Keskustelu > Raamattupiirit

Raamattupiiri, 1. Korinttolaiskirje

<< < (12/12)

Leena:
Kiitos tähänastisesta!  Noista älyniekoista ajatukseni kulkee kohti kreikkalaisen kulttuurin älyllisiä mestariesiintyjiä, väittelijöitä ja eteviä omien ideoidensa esiintuojia. Niitä tuskin esiintyi kristittyjen seurakunnassa paljoa, ainakin sen käsityksen sain.

Sen sijaan on ehkä tarpeetonta ajatella, kuinka pahoittaisi sellaisen ihmisen mielen joka nyt syystä tai kolmannesta vaikuttaa älykkäältä. Eihän hän välttämättä sillä kerskaile, vai onkohan niin? Älykin on Jumalan lahja, joka on monin tavoin toisten hyödyttämiseksi ja auttamiseksi tarkoitettua. " tämän maailman älyniekka" ei ehkä tarkoittanutkaan ihmistä joka on saanut opiskella ----  sellaisella nälviminen jättää kokosydämisesti ja syvälle pahan olon. Miksi?

Eikö tässä voisi ajatella Jumalan kyllä huolehtivan lapsistansa, " Hän ruoskii jokaista lasta, jonka ottaa helmasnsa" . Tarvitseeko tämä vielä minunkin terävää kieltäni ja mieltäni?

PekkaV:

       KotiHaku

Haku

https://raamattu.fi/haku?query=i%20kor.&bibles=KR92&parallels=&content=resources&sort=canonical&ts=1677904831791&view=content&books=

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta