Keskustelu > Testialue

Kirjoituspyyntö: Seksuaalisen suuntautumisen moninaisuus herännäisyydessä

<< < (2/7) > >>

1944:
Tämä on asiallinen pyyntö, johon tulee asiallisesti suhtautua. Koen olevani niin paljon elämäni ehtoopuolella, että en siitä syystä jaksa kiinnostua asiaan. Helppohan olisi kysyjän antamaan osoitteeseen kirjoittaa.

Viisveisaaja:

--- Lainaus käyttäjältä: 1944 - 22.04.18 - klo:12:05 ---Tämä on asiallinen pyyntö, johon tulee asiallisesti suhtautua. Koen olevani niin paljon elämäni ehtoopuolella, että en siitä syystä jaksa kiinnostua asiaan. Helppohan olisi kysyjän antamaan osoitteeseen kirjoittaa.

--- Lainaus päättyy ---

Mun mielestä, kun aletaan kyselemään seksuaalisuudesta ja sen tuomista syrjinnästä ja muusta, niin se ei ole minusta aiheellista.

Se että joku tutkii ja tekee julkaisun ei ole minusta kovin fiksua ja tuleekohan siitä edes totuuden mukaista, vai onko omia empatioita tai antipatioita vaikuttamassa?

Riitta-mummi:
Tämä ei ole vastaus eikä kannanotto po  kyselyyn, onpahan vain ollut tänään ESS:ssa tällainen kirjoitus, josta on vaikea sanoa mitään. En moralisoi.

Omista sukupuoliasioistaan voi jokainen puhua jos haluttaa, mutta tämä hämmentää
rohkeudellaan yleisiä käsityksiä. Toki nimettömä kertoja kirjoittaa joten voi olla provosointiakin.

https://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2452863

1944:
Linkki on aika kovaa asiaa. Kyllä asioita saavat tutkia ne, joita asia kiinnostaa.

seppos:

--- Lainaus käyttäjältä: 1944 - 22.04.18 - klo:20:54 ---Linkki on aika kovaa asiaa. Kyllä asioita saavat tutkia ne, joita asia kiinnostaa.

--- Lainaus päättyy ---

On parempi että tiedetään eikä vain luulla.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta