Keskustelu > Yleinen keskustelu

Tasa-arvo

<< < (2/9) > >>

Atanasia:
Tasa-arvo voi olla väkivaltaa.
Sitä - kulunut fraasi - pakollista tasapäistämistä.

Miksi juuri sukupuolen mukaan on kiintiöt?
Minusta ne voisivat olla vaikka pituuden mukaan. :109:

Mörtti-57:
Eiköhän likat oo luatu naisiksi ja klopit miähiiksi. Testosteroonin määrä antaa sukupualisen käyttäytymismallin. http://fi.wikipedia.org/wiki/Testosteroni
Koulus ja tyäelämäs likat on ahkeria suarittajia, jokka haluaa aina teherä kaikki asiat pilikulleen sääntöjen mukahan.
Jos esim. rakennuslupakäsittelijäksi osuu naispualinen viranhaltija, niin se merkkaa vaikeuksia, kun minkäänlaista joustamista prosessis ei löyry.
Hyvän koulutuksen hankkinehet naiset kun omaksuus töissään joustavia ja luavia käsittelytapoja, niin menestys johtavis asemiskin olis taattu.
Palakka tasa-arvoa naisten ja miästen välillä tuloo fundeerattua, kun ruakapaikoos tuloo katteltua sitä miästen likaasta resupekkajoukkoa verrattuna naisten siistihin luukkihin. Miästen ammatit olosuhteiltaan niin kurjia, raskahia ja vaarallisia, että en karehtisi jos he vähän parempaa palakkaa saiskin.

PekkaV:

--- Lainaus käyttäjältä: Jampe - 29.05.10 - klo:20:32 ---
Minä ainakin annan suuremman arvon sellaiselle äidille joka hoitaa itse lapsensa kuin sellaiselle joka parin kuukauden pikaimetyksen jälkeen vie sen hoitoon ja alkaa tekemään "uraa". 

--- Lainaus päättyy ---

 :023:

PekkaV:
Nainen ja mies puolittavat kotityöt, ok. Mies imettää, ei käy. Mies syöttää pullosta, ei käy. Mies synnyttää, ei käy. "Kun koville ottaa, koiraskin poikii", onnistuu. Niin koville ei ole vielä ottanut.

Seksuaalinen identiteetti. Yksilön, ihmisen identiteetti. Työnjako.

Mitä on naiseus? Mitä on mieheys? Naisuus, miehuus? Onko "naisen" kantasana "nai"? Onko "miehen" kantasana "mie"? Naiseudessa naidaan, miehuudessa ollaan Karjalassa.

Rakkaus on demareidenkin linja. Ollaan menossa yhden puolueen tasavaltaan.

Kodissa on kaikki: nainen, mies, lapsi, toinen lapsi, kolmas lapsi,..., harrastus, työ[(!) työasiat pyörivät päässä illoin, yöisin ja aamuisin, vain harrastus, kuten esimerkiksi tiskaaminen, antaa etäisyyttä]. 

karjalaisenkyösti:

--- Lainaus ---Mies syöttää pullosta, ei käy
--- Lainaus päättyy ---

Testasin, ja hyvinhän tuo kävi.

Ei ole edellisestä putelisyötöstäni aikaa tuntiakaan.
Sain pikkupojan jopa nukahtamaan pullon ääreen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta