Keskustelu > Yleinen keskustelu

Tasa-arvo

<< < (9/9)

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Mörtti-57 - 29.05.10 - klo:22:37 ---Eiköhän likat oo luatu naisiksi ja klopit miähiiksi. Testosteroonin määrä antaa sukupualisen käyttäytymismallin. http://fi.wikipedia.org/wiki/Testosteroni

Koulus ja tyäelämäs likat on ahkeria suarittajia, jokka haluaa aina teherä kaikki asiat pilikulleen sääntöjen mukahan. Jos esim. rakennuslupakäsittelijäksi osuu naispualinen viranhaltija, niin se merkkaa vaikeuksia, kun minkäänlaista joustamista prosessis ei löyry.

Hyvän koulutuksen hankkinehet naiset kun omaksuus töissään joustavia ja luavia käsittelytapoja, niin menestys johtavis asemiskin olis taattu. Palakka tasa-arvoa naisten ja miästen välillä tuloo fundeerattua, kun ruakapaikoos tuloo katteltua sitä miästen likaasta resupekkajoukkoa verrattuna naisten siistihin luukkihin. Miästen ammatit olosuhteiltaan niin kurjia, raskahia ja vaarallisia, että en karehtisi jos he vähän parempaa palakkaa saiskin.

--- Lainaus päättyy ---
Mielestäni alatiellä heränneen tumman ystäväkansan monikulttuurisuuden, sukupuolten tasa-arvon ja sukupuolineutraalisuuden edistäminen  joukkoon rakastamisen hengessä on seurausta Jumalan työstä ilman omavoimaista ihmistekoa.  :eusa_pray:

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 01.08.21 - klo:15:58 ---Mielestäni alatiellä heränneen tumman ystäväkansan monikulttuurisuuden, sukupuolten tasa-arvon ja sukupuolineutraalisuuden edistäminen  joukkoon rakastamisen hengessä on seurausta Jumalan työstä ilman omavoimaista ihmistekoa.  :eusa_pray:

--- Lainaus päättyy ---

Taas teki mieli karsia turhia rönsyjä: "Mielestäni heränneen kansan monikulttuurisuuden, sukupuolten tasa-arvon ja sukupuolineutraaliuden edistäminen on seurausta Jumalan työstä." Hyvä, jos olet todella tuota mieltä!

vn:
Nämä tuollaiset ylipitkät monivivahteiset lauseet ovat kyllä sellaisia että asian ydin hukkuu.
Vaikka en itsekään osaa lyhyitä lauseita.
Pyrin kuitenkin "rimpsulitanioita" välttämään....otan kunnian itselleni tuollaisen sanan
keksimisestä, en ole sitä missään aiemmin havainnut.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta