Keskustelu > Yleinen keskustelu

Halloween

<< < (2/3) > >>

Sanneli:
Amerikkalaista täysin turhaa hapatusta. E.V.V.K., sanon minä.

Laura:
Kuten ilmeisesti muutkin, olen sitä mieltä ettei halloween ole osa suomalaista perinnettä, vaikka kekriä olemmekin viettäneet. Pidän paljon parempana pyhäinmiestenpäivän-perinnettä, mutta toisaalta olen tässä viime aikoina alkanut miettiä olenkohan liian jyrkkä asian suhteen. Olen paheksunut sitä, että kaiken maailman halloween-krääsää myydään nykyään joka kaupassa ja halloween-juhlia pidetään lähes joka luokassa ja tarhassa.

Kuitenkin olen miettinyt, mitä pahaa ylimääräisessä juhlassa pyhäinmiestenpäivän lisäksi on, jos siis emme sekoittaisi omaa pyhäinpäiväämme halloweeniin. Jos se tuo jollekin lisää iloa, ei se voi olla niin pahasta, vaikka Amerikasta tulisikin. (Vaikka alunperinhän irlantilaiset käsittääkseni Hollow Evenin uudelle mantereelle veivät...)

Teme:
Parempi nauttia suomalaisesti perinteikkäästä kekristä. Meinasin käydä sitä nauttimassa lähimmässä olutravintolassa sahdin muodossa joko tulevana viikonloppuna tai ensi viikolla.

Teme

HeinoM:
Hölökynkölökyn. 8)

Michelle:
näin päiväkodintädin näkökulmasta ihan mukava juhla. ja varsinkin tuolla meillä englanninkielisessä leikkikoulussa se kuuluu tapoihin, johtuen kai siitäkin että on paljon ihmisiä kulttuureista joissa halloweeniä vietetään.
ja itsekkin ameriikoissa asuneena se on jäänyt mieleen mukavana juhlana.

lasyten kanssa oli mukava kovertaa kurpitsa ja koristella ja pukeutua. sitten pidettiin kunnon juhlat. :) ja sillonha on kanssa se trick or treat joka suomessa hoitoo joko nnutinpäivänä tai pääsiäisenä. siis että kierrellään karkin keruussa.

lapsilla joka tapauksessa oli kivaa ja ei pidä sotkea halloweeniä pyhäinpäivään ne eivät ole sama asia vaikka suomessa näin yleisesti luullaan. halloween on aina lokakuun vimmeinen päivä ei pyhäinpäivänä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta