Keskustelu > Yleinen keskustelu

Onko körttiläisiä Satakunnassa?

<< < (2/2)

Michelle:
no tuota olen Raumalta kotoisin, vaikka nykyisin asun espoosa. Mutta olen sydämeltäni ikuinen Raumalainen ja siten siis kait satakuntalainen Körtti.

Ja tosiaan oli kyllä aika yksinäistä olla siellä körttinä siellä kun tuo rukoilevaisuus on iso liike, mutta Pohjanmaalaisen Vaarin peruja siis tämä minun uskoni

mistäs päin itse olet?

FloVer:
Asustelen Tampereen lähellä Lempäälässä, ja olen huomannut että ihmiset täällä eivät ole lainkaan tietoisia ylipäätään mikä on herättäjä-yhditys, tai siionin virret, tai seurat, tms. Kaikki nauravat ajatukselle, että laulamme siionin virsiä, tai teemme sitä tai tätä, joten täällä ei järjestetä paljon myöskään minkään näköistä toimintaa "körteille". Ja olen huomannut etteivät entiset ay:tkään pahemmin järjestelleet mitään, tai sitten informaatio ei vain tullut kaikkialle. Mutta toivon että saisimme vuoden aikana kaikenlaista järjestettyä Varsinais-Suomi-Satakunta-Häme alueella.

Riina:
Mullakin on sillon tällön mahdollisuus osallistua ainakin Porissa järjestettäviin körttirientoihin, joten toivottavasti niitä tulisi.. Ja Tampereellekkin pääsen. :D :D Tai no minne vaan missä muita körttejä, näin kun oikein ajattelee. Tsemppiä järjestelyille Jemina! :D

FloVer:
Meillä tuos marraskuun alussa olikin siis se tupailta, ja ihan oli hyvin porukkaa joten tarkoitus olisi varmaan ruveta järkkään jossain vaihees uutta tuparii.  :wink:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta