Keskustelu > Yleinen keskustelu

Politiikkaa 21

(1/30) > >>

luterilainen:
Valtiovarainministeri Riikka Purra korostaa, että hallituksen uudistuksia ei tehdä ketään vastaan, vaan päinvastoin sen puolesta, että Suomessa olisi enemmän työtä ja kasvua ja sitä myötä hyvinvointia. Hallitusohjelma vahvistaakin työllisyyttä ja se myös mahdollistaa yrityksille investoinnit ja uusien työntekijöiden palkkaamisen. Tämä on nimenomaan suomalaisen työntekijän etu. Pitkästä aikaa meillä Suomessa ihan oikea Valtiovarainministeri.  :eusa_clap:

luterilainen:
Hallituksen päätös sulkea Kaakkois-Suomen raja-asemia sai laajaa kiitosta oppositiosta eduskunnan kyselytunnilla torstaina.

Sisäministeri Mari Rantanen (ps) muistutti, että nykyisenkaltaista rajavartiolakia ei olisi, jos eduskunnan hallintovaliokunta ei olisi tehnyt Sanna Marinin (sd) hallituksen esitykseen huomattavia tiukennuksia.

– Meillä on rajavartiolaissa tehty viime kaudella – kiitos hallintovaliokunnan – ja (valiokunnan) perussuomalaisten puheenjohtajan (Riikka Purra, ps) uusi lainsäädäntö, jossa nimenomaan mahdollistetaan tällaisessa rajatilanteessa sen käyttö, jossa meitä ei voida painostaa.  :eusa_clap:

Lähteet

Eduskunnassa nousi älämölö https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/2d760390-5f91-4425-af8d-388934f34de4

Sopu syntyi eduskunnassa: itäraja voidaan sulkea kokonaan turvapaikanhakijoilta
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8d2ad602-f5b9-43ef-a8a0-6ab2a77b11e4

Rajan poika:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 17.11.23 - klo:15:44 ---Valtiovarainministeri Riikka Purra korostaa, että hallituksen uudistuksia ei tehdä ketään vastaan, vaan päinvastoin sen puolesta, että Suomessa olisi enemmän työtä ja kasvua ja sitä myötä hyvinvointia. Hallitusohjelma vahvistaakin työllisyyttä ja se myös mahdollistaa yrityksille investoinnit ja uusien työntekijöiden palkkaamisen. Tämä on nimenomaan suomalaisen työntekijän etu. Pitkästä aikaa meillä Suomessa ihan oikea Valtiovarainministeri.  :eusa_clap:

--- Lainaus päättyy ---

"Taejjat olla tosissas..."

Tuohon tapaan sanottiin kansakoululaisina 60-luvulla joskus kaverille, joka kovin silmät ja suu ammollaan äityi paasaamaan jotain, mitä kaverit ei pitäneet ihan vedenpitävänä totuutena  :eusa_angel:

Taejjat olla tosissas...

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Rajan poika - 17.11.23 - klo:16:37 ---"Taejjat olla tosissas..."

Tuohon tapaan sanottiin kansakoululaisina 60-luvulla joskus kaverille, joka kovin silmät ja suu ammollaan äityi paasaamaan jotain, mitä kaverit ei pitäneet ihan vedenpitävänä totuutena  :eusa_angel:

Taejjat olla tosissas...

--- Lainaus päättyy ---
Suomessa tarvitaan nyt työmarkkinapuolella ja valtiontalouden puolella todellisia uudistuksia. Niin huonoon kuntoon valtion asiat jäivät edelliseltä bile- Sanna Marinin hallitukselta. Siksi Suomessa pitää muuttaa vanhentuneita työmarkkinalakeja samansuuntaisiksi kilpailijamaidemme kanssa. Työministeri Arto Satosen (kok.) johdolla työmarkkinoita laitetaankin uusiksi seuraavan kahden vuoden aikana.  :eusa_clap:

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 17.11.23 - klo:15:44 ---Hallitusohjelma vahvistaakin työllisyyttä ja se myös mahdollistaa yrityksille investoinnit ja uusien työntekijöiden palkkaamisen.

--- Lainaus päättyy ---

Näin Petteri Orpo väittää. Ehkä se mahdollistaa myös investoida automaatioon ja sitä kautta tuotannon tehostamiseen. Silloin voidaan vähentää työntekijöitä tarpeettomina kuluerinä. Saas nähdä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta