Kirjoittaja Aihe: POHJOIS-SAVON NUORTEN PIKKUJOULUT!!!  (Luettu 3001 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa salla

  • Körttiläisyyden jäljillä
  • Viestejä: 7
    • http://www.salla.fi
POHJOIS-SAVON NUORTEN PIKKUJOULUT!!!
« : 09.12.05 - klo:16:19 »
Heissan kaikki! :)

Siilinjärvellä (siis täällä Pohjois-savossa!) on joulukuun 17. pikkujoulut! :) Siis ajankohta on jo ensi viikonloppuna, mutta jokainenhan tottakai pääsee mukaan. :D Pidämme siis JO perinteeksi muodostuneet minijoulut Aaron sijasta Sallan luona. Siis Pohjois-savon toisen AY:n. Pikkujouluihin ehdottomasti kuuluu hilpeää yhdessä oloa, piparit ja glögi ja kaikkea muuta mukavaa ja lumista. Ja seurat sisältyvät tietysti myös ohjelmaan. :) Jokainen siis mukaan tänne! Yöpymis mahdollisuus on tottakai myös mahdollinen ja yöksi jääminen on erittäin suotavaa.

Paikka oli siis Markkasen Sallan luona Siilinjärvellä. Osoite on Pyykangas, 71800 Siilinjärvi. Ilmoita mahdollinen tulemisesi Sallalle numeroon 0407224058. Jos (ja kun) saavut kauempaa, olet varmasti Siilinjärvellä juna- tai linja-autoasemalla, josta käymme sinut poimimassa. :) Aloittelemme lauantaina iltapäivällä, noin kello 15 aikaan. Siis kun mielenkiinto heräsi, nappaa puhelin ja soittele minulle! :) Otamme Aaron kanssa sinut ja ystäväsi iloiten vastaan! :D

Tervetuloa! :)

<3: Pohjois-Savon AY:t Sallamaarit ja Aaro

Lämpöistä joulua kaikille, pikkujouluissa nähdään!

PS:AUTOILIJAT SOITTAKAA SALLALLE, NIIN ANNAN AJO-OHJEITA!
sallukka

Poissa salla

  • Körttiläisyyden jäljillä
  • Viestejä: 7
    • http://www.salla.fi
pikkujouluihin vielä ytyä väliin
« Vastaus #1 : 09.12.05 - klo:16:25 »
Vielä edelliseen lisätään yksi. Pohjois-Savon YTY-lehden toimitus on myös edessä päin ja siihen jaetaan hieman jokaiselle p-savolaiselle jotain. :) :) Sinne siis myös siksi! ;) (Ja lisä asiaa YLERMISTÄ!!! :o ) hihi. :) nähdään taas. :) !
sallukka