Keskustelu > Seuratupa

niskaslaisuus-tunteet

(1/2) > >>

juhani:
minä heräsin aamulla ennen seitsemää perjantai- ja lauantaiaamuna ja lähdin Ylivieskan körttibileissä raahautumaan työpaikalleni, joka oli kahdensadan metrin päässä jäähallin nurkalla ja sitten rupesi kuulumaan soittoa kovaäänisistä... en ole allerginen vaan kyyninen niskaslainen, mutta siinä tuli parhaan Ylihärmälääsen laahavalla nuotilla, Onnin sovittama, minulle allerginen reaktio. SV 155 (156 on samalla sävelellä ja pikkuisen antipietistisempi) soi körttiläisten keskuudessa ja minulla oli silmät kyynelissä. Siis niskasellakin oli tunteet. Jumppuhan on luonut meihin tunteet - voi että. Harmi. :wink:

mies valaan vatsasta:
Nyt kun juhani on laittanut tällaisen keskustelun änne ja vaikka kysymykseni ei oikein liity aiheeseen, niin haluan tässä kysyä, että kuka se Wilhelmi Niskanen oikein oli? Mitä arvoja hän kannatti ja missä hänen ajatuksiinsa voisi tutustua paremmin? Ainakin mitä olen täällä hänestä lukenut on saanut hänet kuuostamaan hienolta mieheltä.

elmo:
Kun sitä wilhelm niskasta kysellään, niin kattopa Järveläinen-Karjalainen Täällä lounatuulen alla kirjasta (Herättäjä 2006) niin jopa rupes kirkastumaan.

mies valaan vatsasta:
Tiesin että olis pitäny ostaa se kirja...
 
No,  mutta vielähän tuon kerkee. Kiitos vastauksesta!  :)

Salis:

--- Lainaus käyttäjältä: "mies valaan vatsasta" ---Tiesin että olis pitäny ostaa se kirja...
 
No,  mutta vielähän tuon kerkee. Kiitos vastauksesta!  :)
--- Lainaus päättyy ---


Minua kiinnostaa, että mites tuo Niskalaisuus eroaa Ruotsalaisuudesta?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta