Keskustelu > Seuratupa

Olittekos herättäjäjuhlilla?

<< < (2/3) > >>

Hölkänen:
Olin kolmatta kertaa. Vesi ja aurinkovoide virtasivat jälleen, mutta aina vain tuntuu paremmalta olla ja veisata ystäväkansan kanssa ja kuunnella rehellistä, sydämeenkäyvää sanaa. Ostin kaksi pussia pastilleja. Enää pitäisi oppia syömään ne purematta.  :?

Sanneli:
Meillä oli hyvä mainoslauluki:

Muumit ne pastilleja
ostavat; osta myös sinäkin!
Muumit ne sanovat näin:
"Pastillit ovat maistuvia!"

Ja meillä oli omat hienot rytmityksetki siihen  :D  mut sitten tuli mieleen se muumijuttu missä niitä luultiin virtahevoiksi ja päätettiin vaihtaa se "Muumit" siinä "Körtit" ettei ihmiset luulis että ne lihottaa.

Ja tuo laulu oli Muumipeikko ja pyrstötähti -elokuvasta ja menee oikeesti jotensakki näin:

Muumit ja muumien maa
jokainen tuntee ja odottaa
muumit ja muumien maa
vie maailman lapset seikkailemaan.

An-na:
Kylläpä kyllä, juhlilla olin, ne oli 24. juhlat mulle. Oli hienoa, mulle juhlien kohokohta oli kyllä oikeasti meidän kuoron 70-vuotisjuhlakonsertti (saako näin kehua ;)), oliko kukaan kuuntelemassa? Vuoroveisuissa myös esilaulamassa, opiskelijakojulla Tuomaksen kanssa myymässä paitoja ja lehtiä, seuroissa, Aholansaari Sinfoniettan konsertissa. Oli aivan ihanat juhlat, helle kruunasi tunnelman ja ystävien kanssa oli hyvä olla. Kaisa H:n puhe iltaseuroissa oli läheisin. Oli ihana herätä virrenveisuuseen aamulla (paitsi että la-aamuna kyllä heräsin meidän kuoron "Ah herää sydämeni"-biisiin, joka tuli kajareista!). Kyllä Herikset on vaan kesän kohokohta!

Lumi:
Tottakai. Ja ihka uuden pennun kanssa. Oli ihanaa! Mekin oltais vielä jatkettu juhlimista pari päivää. Haikea olo tuli päätösseurojen aikana. "Ohi on ja seuraavan kerran taas vuoden päästä" - tuntuu pitkältä ajalta, mutta niinhän tuo aika on varsin kuluvaista.

Piispan raamattutunti oli hyvä. Ja ilokseni huomasin, että puheet voi lukea netistäkin ja kuviakin jo löytyy. Aika makeeta!  :D

Kristian:
En ollut, koska piti seuraavana maanantaina lähteä inttiin ja halusin valmistautua siihen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta