Keskustelu > Seuratupa

Evankeliumin levittäminen

(1/9) > >>

Teme:
Miten evankeliumin levittämistä körttien mielestä pitäisi tehdä? Tuolla Uskovainen -ketjussa oli kommentti, että ei ainakaan Kolmensepän patsaalla hoilaten, joten miten sitten? Vai eikö ollenkaan?

Teme

seppos:
Minut on aikoinaan rakastettu joukkoon ja niin toivon muillekin  käyvän. Toisekseen emme ole levittämässä körttiläisyyttä vaan Jumala tekee tai laittaa meidät tai jonkun muun tekemään mitä hyväksi näkee.

Sanneli:
Herännäisyyshän ei ole herätysliike, johon yritetään hankkimalla hankkia uusia jäseniä. Jos ei kiinnosta niin ei sitten, mutta ainahan voi yrittää raahata kaveria vaikkapa herättäjäjuhlille vähän tutustumaan körttimeininkiin. (Ylivieskan juhlat, täältä tullaan :wink: )

Teme:
En minä useimpien liikkeiden tavoitteena pidä evankelioida omaa liikettään vaan Kristusta ;) Miten meidän siis pitäisi viedä evankeliumia Kristuksesta eteenpäin (, eikä körttiydestä)? Tavoite siis ei ole kasvattaa h-y:tä, vaan tietoa Jeesuksesta.

Teme

pelotti:
Vaikea kysymys... siis sekä tuo alkuperäinen että äsken muotoiltu. Huomasin miettiväni asiaa eilisiltana, kun lueskelin Paavo Ruotsalaisen kirjeitä netistä. Mitään selkeää vastausta ei noussut mieleen, tai jos jotain nousikin, niin painui kohta taas hiljaa taka-alalle.

Sellainen taktiikka sopii meikäläisellekin, joten mielelläni jäisin kuulemaan, mitä Teme itse tästä mahdollisesti ajattelet?

Jos omasta puolesta pitäisi puristaa jokin vastaus, niin ehkä kiinnostuksen lietsomiseksi päätyisin kieltämään "evankeliumin levittämisen". Sitten voisi löytyäkin jotain syvää?

Mutta siis mieluiten kuuntelisin...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta