Keskustelu > Yleinen keskustelu

Pyhiinvaellukset

<< < (2/5) > >>

Laura:
Näin ihan juhlapaikan välittömässä läheisyydessä bunkkaavana pakko kertoa, että ihan viihtyisä paikka se tämäkin on, mutta makunsa on tietty jokaisella omansa. Ja kovasti varmaan itse juhlapaikka on ruukannut ainakin tähän asti muistuttamaan joka vuosi edellisistä juhlapaikoista, että ei varmaan ihan kulttuurishokkia ole luvassa.

Viisveisaaja:
Mäkin budjaan täällä Espoossa.

 Luulen kyllä, että tulee ennätysmäisen paljon poppoota, kun sitä riittää täällä pääkaupunkiseudulla.

Nenää nyrpisteleviä Espoolaisrouvia ja selasta.

Hölkänen:
Mie luulen että nykyisessä Ideapark-keskustelussa on paikallaan, että Espoolaisten virttä ei lauleta Nummelassa vaan Espoossa... Ja tulkaahan te pohjalaisetkin junalla juhlille! Leppävaaran asema ei liene juhlakentältä kaukana...

seppos:

--- Lainaus käyttäjältä: "Hölkänen" ---Mie luulen että nykyisessä Ideapark-keskustelussa on paikallaan, että Espoolaisten virttä ei lauleta Nummelassa vaan Espoossa... Ja tulkaahan te pohjalaisetkin junalla juhlille! Leppävaaran asema ei liene juhlakentältä kaukana...
--- Lainaus päättyy ---


Hauska nähdä Hölkänenkin täällä. Olet aivan oikeassa. Leppävaaran asema on aivan kohdalla ja ylivoimaisesti paras tapa tulla juhlille. Käyttäkää junaa.

Mauno:
Tervehdys!

Olin viime vuonna jonkin verran hommissa herättäjuhlilla, kun ne pidettiin tääl Lahdessa. Ja oli mukavaa, kun ne oli täällä ja toivon, että Espoossakin toteutuu samoja asioita kuin Lahdessa (paikallisesta näkökulmasta):

- Oli mukavaa, kun meille Lahteen tuli paljon porukkaa veisaamaan ja seuroihin. Meitä on täällä pikkuinen vaivattujen joukko, ja koin suureksi asiaksi, että meillekin tuli porukkaa. Ehkä etelän kaupunkina ja juhlajärjestäjinä emme paljoa voineet antaa juhlavieraille, mutta juhliin tulleet ystävät antoivat meille paljon!

- Aamutapahtuma 07070707 jälkeen muuan lahtelainen tuli luokseni ja kertoi: "olen etsinyt omaa paikkaa kauan ja monelta taholta, Nyt olen sen löytänyt!" Totesin hänelle, että ollaan sitten tässä! Näkyy tuo ahkerasti seuroissa käyvän.

- Kun juhlien jälkeen kävelin kaupungilla ja eri paikoissa, niin lukemattomat rivikristityt pysäyttivät minut ja kiittivät herättäjäjuhlista ja siitä, että ne olivat Lahdessa. Tuntui koko ajan hämmentävältä saada kiitoksia tutuilta ja tuntemattomilta, koska kiitosten tulee jakaantua tuhannellekolmellesadalle juhlien järjestäjälle eli talkoolaisille!

- Vielä keväällä eräs mumma pysäytti minut. Ei ollut koskaan ennen käynyt herättäjuhlilla. Sanoi, että oli mukavaa aamulla aikaisin kävellen lähestyä juhlakenttää, kun veisuu kantautui kävelykadulle, vaikka hän oli vielä kaukana lähestymässä.

- jne...

Tsemppiä Espoon ja pääkaupunkiseudun ja muille Etelän ystäville juhlavalmisteluihin. Tällä kertaa en itse pääse talkoiosiin, sillä menen maanataina isoon leikkaukseen. Yritän sieltä selviytyä juhlille.

ystävällisesti tervehtien

Mauno

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta