Keskustelu > Yleinen keskustelu

Olinko tänään mistään kiitollinen,. yst rehell vast.

(1/17) > >>

Leena:
En vielä, iltaan mennessä ehdin olla

Ei, olenpas!  Jäätävä pahoinvointi meni ohitse, saattoi olla, että pakastamani kaalipadan tähde ennätti pilaantua. Kiitos tänään hyvästä olosta. 


Kiitos äidistä,  ja äidin hyvästä toipumisesta! 

Kiitos siitä että sain avun painonpudotukseen, toisinkin olisi voinut käydä, tavoitteeseen saatan ihan päästä ja toivon että se räytynyt turhautunut kollega edes vähän ilahtuu --- sikäli kuin jatkan toisen kanssa ja lähetän vain kiitoskortin näin joulun alla.  En pidä siitä, että toinen kuvittelee tavoitteen i ja toivomukseni ja ylipäänsä minut, mutta niin saattaa käydä kun  kuulee liikaa samaa.

"Minä nyt tohtorille sanon neljättä kertaa, ei ole yskää"  --- influenssakauden päivystystä ---   synnitön heittäköön ensimmäisen kiven.

Pena:
Heräsin juuri lastenlasteni liikuskeluun. Olen siis hoitamassa vaarin hommia tyttäreni perheessä. (Mummi on vielä unessa.) Kiitollisuus on läsnä siis heti aamulla. Taidan lähteä aamupalalle ja kävelyttämään Terriä.

Riitta-mummi:
Saimme apua yläkerran Heikiltä alaoven aukaisussa kun tulimme kaupasta rollan, kepin ja kolmen kassin kanssa . Se on meillä rahjuksilla melko hankalaa.

Heikki on 84 v.  :eusa_angel:

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 19.11.22 - klo:08:23 --- Taidan lähteä aamupalalle ja kävelyttämään Terriä.

--- Lainaus päättyy ---

Terri olikin jo käynyt aamulenkillä. Kiitos siitäkin!

luterilainen:
Kiitos Herralle puolisoni valmistamasta aamupuurosta ja aamuisesta kylmäuinnista hänen kanssaan lähijärvessä. :eusa_pray:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta