Keskustelu > Seuratupa

Malmivaaran vanhat Siioninvirret englanniksi

<< < (7/7)

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: Thomas McElwain - 27.11.22 - klo:05:09 ---Olen nähnyt teidän pikkumaiset riidat.

--- Lainaus päättyy ---

Emme yleensä paisuttele pikkumaisista riidoistamme suuria sotia.

Thomas McElwain:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 27.11.22 - klo:07:30 ---Emme yleensä paisuttele pikkumaisista riidoistamme suuria sotia.

--- Lainaus päättyy ---

Totta. Yleensä pikku jutusta loukkaantunut täällä nosta hälyn, joku puolustaa, syyllinen hiljentyy, ja kolmen päivän sisällä kaikki ovat taas sulossa sovussa keskenään niin kuin kyykäärmeet odottaessa seuraavaa ulkomaalaista, jota voi "patronisoida" osoittaaksenne, että olette suurpiirteisiä tai mielluummin murskata täysin yhteisvoimin, jos vain onnistuu. Sitten ollaan ymmällään, jos joku puolustautuu. No, en olisi puolustautunut, mutta piti taistella kaksi vuotta teidän laittomuuttanne vastaan, kun ette suostuneet palata tekijän omaisuutta. Sota olisi välttynyt jos te olisitte niin tehneet silloin.
No en ole täällä pysyvästi. Muistutaan vain, että kun menette puolustamaan ja tukemaan ihmisiä, jotka minua haukkuvat siionin virsistä, niin saatte kuulla mielipiteeni siitä pahuudestanne. Olisit varoittanut viisveisaajaa, että sellainen posti saattaa panna sen kamalan ja kuvottavan näyttämään kynsiään, ettei kannata täällä ruveta irvuilemaan Siionin virsien kääntämisestä. Ette halua olla minun ystäväni, se on jo kauan sitten tullut selväksi. Jos ette halua sotaa sitten kanssani, niin kannattaa jättää kirjoittamasta narsistiset postit.

seppos:
Tämä riittää kiitos siitä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta