Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Yleinen keskustelu / Vs: Suomen presidentinvaali 2024
« Uusin viesti kirjoittanut 007 tänään kello 11:34 »
Itse äänestän ekalla kierroksella ilman muuta Li Anderssonia ja toisella Haavistoa. Tämä asia on ollut selvä jo ajat sitten. Tuli tehtyä myös Hesarin testi, jossa kolme ensimmäistä ehdokasta olivat:

Li Andersson (75%:sti samaa mieltä asioista ehdokkaan kanssa)
Jutta Urpilainen (62%)
Pekka Haavisto (62%)

Perän pitäjänä oli muuan Halla-aho, joka sai vain 36%. Muut olivat siinä välissä.

PS. Toisella kierroksella tulevat olemaan Stubb ja Haavisto.

2
Ei ainakaan nyt Itsenäisyyspäivän Töölöntorin tapahtumista vaiettu tai salailtu. Päinvastoin saimme eilen useaan kertaan nähdä kuinka poliisi raahasi neljän hengen voimalla mielenosoittajaa kiinniottobussiin. Hevosia ei pidä syyttää.

Mutta, kuka antoi käskyn toimintaan ? Tuliko peräti sisäministeriltä ?
3
Yleinen keskustelu / Vs: Suomen presidentinvaali 2024
« Uusin viesti kirjoittanut Pena tänään kello 10:07 »
Jussi Halla-aho on rohkea, joka uskaltaa puhua asioista suoraan. Se on ihanan virkistävää muiden poliitikkojen kiemurrellessa vaikeiden asioiden yhteydessä.

Halla-Aho on toki ’rohkea’ omiensa parissa, mutta puhuu julkisuudessa yhtä varovaisesti kuin muutkin. Se on toki ihan järkevää.
4
Yleinen keskustelu / Vs: Politiikkaa 21
« Uusin viesti kirjoittanut Pena tänään kello 10:02 »
Edellisen hallituksen marxilaisen opetusministerin Li Andersonin aikana oppimistuloksia ei saatu käännettyä nousuun.

Vasemmistoliiton marxilaisuus taitaa olla hyvin ohutta, jos sitä yhtään onkaan. Mitä oppimistuloksiin tulee, ei niitä saa käännetyksi nousuun ihan noin vain. Li Anderssonin kauden tuloksia voi arvioida vasta vuosien päästä.
5
Yleinen keskustelu / Vs: Hyvää itsenäisyyspäivää
« Uusin viesti kirjoittanut Pena tänään kello 09:54 »
Emmekö ole jo osaltamme antaneet tarpeeksi julkisuutta tuolle rauhanmielenosoitukselle, luterilainen? Julkisuuttahan tuollaisella tavoitellaan.
6
Yleinen keskustelu / Vs: Suomen presidentinvaali 2024
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi tänään kello 09:28 »
On nyt meillä kenestä valita ! Jutta Urpilainen tuli kyllä viemään ääniä omalta ehdokkaaltani Pekka Haavistolta. Nimeomaan tiedostavat naiset ovat nyt ' kahden tulen välissä'.
Itse pysyn aina Pekan rinnalla.Niin hienoluoteista ihmistä eivät sivuuta energinen huuliveikko, ei jalkapalloileva pankkimies, ei vikatikiksi ilmentynyt ulkopolitiikan tuntijakaan. Halla-aho tekee minuun salaperäisen friikin ihmisen vaikutelman. Osatkoonkin kirkkoslaavia.
Naiset vasemmalta ovat asiallisia verkkosukkineen kaikkineen, mutta Pekan rauhallisuus, lämpö ja luomakunnan ja sen vähäisempien eläjien puolesta oleminen, ovat valtti minunlaiselleni körttimummolle. Hänen seksuaalinen puolensa ei vaikuta . Se on hyvin yksityinen asia jokaisella.
7
Yleinen keskustelu / Vs: Politiikkaa 21
« Uusin viesti kirjoittanut luterilainen tänään kello 09:20 »
Mitä edelliseen hallitukseen tulee, sillä oli tavoitteellinen ja toimelias opetusministeri.
Edellisen hallituksen marxilaisen opetusministerin Li Andersonin aikana oppimistuloksia ei saatu käännettyä nousuun. Nykyinen hallitus satsaa jopa 200 miljoonaa lisää peruskouluun. Tämän lisäksi hallitus tarkastelee koulutuspolitiikassa tehtyjä muita ratkaisuja.  :eusa_clap:
8
Yleinen keskustelu / Vs: Tänään 77
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi tänään kello 09:17 »
Juhlitaan ja liputetaan Jean Sibeliuksen syntymäpäivää.

Asuessamme Hämeenlinnassa tulivat tutuiksi myös syntymäkotinsa kuin patsaansa ent. Tähtipuistossa, jolla on nyt Sibeliuksen puiston nimi.

https://www.youtube.com/watch?v=l6KfkHGE8P4

Intermezzo Karelia-sarjasta:

https://www.youtube.com/watch?v=SYoJ4fhMlC0

9
Yleinen keskustelu / Vs: Hyvää itsenäisyyspäivää
« Uusin viesti kirjoittanut luterilainen tänään kello 08:51 »
Palestiinan puolesta voi hyvinkin osoittaa mieltä rikkomatta uskonrauhaa. Ymmärsin, että liput ja laulu liittyivät tapaukseen vasta kirkon ulkopuolella, kun ryhmä oli rauhallisesti siirtynyt sinne. Eikö liturgin alkusanoissakin toivottu rauhaa Palestiinaan ja Ukrainaan?
Kari Kanalan mukaan "Täällä Tuomiokirkossa häiritään justiinsa jumalanpalvelusta. Palestiinalaislippuja, rauhanlaulua jne.

En tiedä mitä pitäisi ajatella.

Täällä nyt joka tapauksessa rukoillaan rauhan puolesta muutenkin."
10
Yleinen keskustelu / Vs: Suomen presidentinvaali 2024
« Uusin viesti kirjoittanut luterilainen tänään kello 08:45 »
Viittaamatta hänen poliittisiin kantoihinsa olen eri mieltä. Pehmeästi supattavassa ja helposti punastuvassa miehessä ei ole tarpeellista vakuuttavuutta.
Jussi Halla-aho on kerännyt todella paljon kehuja käytöksensä ja sivistyksensä ansiosta. Hienoa, että Suomesta löytyy hänen tasoisensa poliitikko, joka on valtiomiesainesta ja presidenttiainesta. Jussi Halla-aho on rohkea, joka uskaltaa puhua asioista suoraan. Se on ihanan virkistävää muiden poliitikkojen kiemurrellessa vaikeiden asioiden yhteydessä.  :109:

Punavihervasemmistolla on niin surkeat ehdokkaat, että tunnen syvää myötähäpeää heidän puolestaan.  :icon_xmaslol:
Sivuja: [1] 2 3 ... 10