Keskustelu > Seuratupa

Kristitty ja herääminen

<< < (2/8) > >>

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 30.12.21 - klo:11:02 ---Synti mielletään teoiksi, mutta se on jotain syvällisempää: "Synti on siinä, että ihmiset eivät usko minuun, vanhurskaus tulee julki siinä, että minä menen Isän luo ettekä te enää näe minua, ja tuomio on siinä, että tämän maailman ruhtinas on tuomittu."

--- Lainaus päättyy ---

Lainukseen tulee merkitä lähde. Tämä on suoraan minulta 31.10.21 - klo:11:21 keskustelusta Miksi äivi Räsästä painostetaan.

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 30.12.21 - klo:12:09 ---Lainukseen tulee merkitä lähde. Tämä on suoraan minulta 31.10.21 - klo:11:21 keskustelusta Miksi äivi Räsästä painostetaan.

--- Lainaus päättyy ---
:003:

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 30.12.21 - klo:09:39 ---1948 hyväksytyssä Kristinopissa on syntiä käsittelevässä luvussa tällaisia ilmauksia: antaa hallita itseänsä, rakastaa enemmän kuin Jumalaa, etsii omaa etuansa, ihailee ja korottaa itseään, haluaa tulla riippumattomaksi Jumalasta... Ulkoiset asiat kuten tiedotusvälineet voivat toki tulla ihmiselle rakkaiksi ja hallita häntä. Ne voivat houkutella oman hyvän tavoitteluun ja itsensä ihailuun. Niinpä niiden kanssa on oltava valveilla.

--- Lainaus päättyy ---
Körttiseuroissa käyminen, Siionin virret, körttihuivit, körttisukat, körttipastillit ja tanssiminen eivät ole syntiä, mutta punainen väri on syntiä.  :icon_xmaslol:

vn:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 30.12.21 - klo:12:42 ---Körttiseuroissa käyminen, Siionin virret, körttihuivit, körttisukat, körttipastillit ja tanssiminen eivät ole syntiä, mutta punainen väri on syntiä.  :icon_xmaslol:

--- Lainaus päättyy ---

 :003:

Pena:
 :003: näyttäisi myös olevan syntiä. Se riippuu siitä, millä mielellä irvistellään ja siitä, miten pahan mielen se tuo.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta