Keskustelu > Yleinen keskustelu

Tuleeko sota ?

(1/30) > >>

Viisveisaaja:
Tuleekohan joku isompikin rähinä?

Pitääköhän tässä alkaa etsiä pikavenettä ja suunnata nokka Svea mamman luokse ja olla siellä isänmaanurho?

Ukrainan tilanne huolestuttaa isosti.

Minusta meidän pienen kansan tulisi nyt jos koskaan mitä se on suomeksi? Korostaa kait
Siis et me ollaan rauhan puolesta ja haluaisimme toimia rauhan puolesta emme ketään vastaan ja olemme rauhan emme liitoutumisien puolesta, niin NATOon kuin muuallekkaa.

Rauhan työlle olisi nyt aika ?

Mitä muut miettii asiasta.
1944 olisi asiantuntijan lausunto , sen haluaisin kuulla.

Siis miten Suomen pienen maan tulisi toimia?

1944:
Meillä on hyvä esivalta, että annetaan sen hoitaa asiat. Kieltämättä iso naapuri on täpinöissään. Kirjoitin vuosia sitten, kun saatiin tietää, että Venäjä uusii armeijansa yli viidellä sädalla miljardilla eurolla, tälle palstalle mielipiteitäni. Olin jo silloin pessimistinen. Panslavismi naapurissa on vuossatainen ajatusketju. Olimme toista sataa vuotta Venäjän autonominen alue. Em suurslaavilaiset ovat sitä mieltä, että kuulumme edelleen Venäjän valtapiiriin.

Riitta-mummi:
Putin pelkää, ja siksi rähisee. Ei se hänen osakaan ole monien kansallisuuksien ja uskontojen maassa helppo. Kannatus vain n. 30 %

Kiitos Sauli Niinistön kasvamisen ihmisena ja johtajana, luotamme nyt häneen ja EU hun. Ei pidetä Nato-korttia pelissä, vaan rukoillaan kaikkien osapuolien puolesta.

Tehdään työtä ja rukoillaa, niillä eväin pärjättiin Sota-aikana, ja säilytettiin Suomi suomalaisille.

Viisveisaaja:

--- Lainaus käyttäjältä: 1944 - 19.01.22 - klo:16:45 ---Meillä on hyvä esivalta, että annetaan sen hoitaa asiat. Kieltämättä iso naapuri on täpinöissään. Kirjoitin vuosia sitten, kun saatiin tietää, että Venäjä uusii armeijansa yli viidellä sädalla miljardilla eurolla, tälle palstalle mielipiteitäni. Olin jo silloin pessimistinen. Panslavismi naapurissa on vuossatainen ajatusketju. Olimme toista sataa vuotta Venäjän autonominen alue. Em suurslaavilaiset ovat sitä mieltä, että kuulumme edelleen Venäjän valtapiiriin.

--- Lainaus päättyy ---

1944 ei petä.

Tasantarkkaa analyysiä tuli taasen.

Mitähän meidän sotilasteknisesti tulisi tehdä?
Rautaa rajalle sehän on selvä, mutta toi liittoutuminen mietityttää ja siinä en ole samaa mieltä, että meidän esivaslta olisi hyvä, ehkä välttävä, poliisit miinus 4

Kenraali fanaatikko Enhrooth sanoi joskus, että NATOon vaan, mutta lisäsi myös, et ei ne tule auttamaan ja sotimaan sotia puolestamme, mutta saataisiin koneita joilla ampua alas noita kukonpoikia.
Ukko Enhroothilla oli luja luottamus Suomalaisiin poikiin ja kyylähän me osataan ainakin jotenkin tapella, itteäni kun ajttelen ja rähjäistä menneisyyttä, niin taitaa olla tappelluissa tasan, et yhtä montq kertaa tullut annettua kuin otettua turpiin.
Jokusen kerran olen saanut turpiin ns, isän kädestä, ei ollut nuorena mitä se suomeksi taan inneholden selvekontroll, siis oma suojeluvaistoa.

Viisveisaaja:
+JouNNE, TYKKÄS SUOMAÖAISISTA MAGEET, TEKI MUN KAVERINBI KANSSWSA BIISIN

kIVA MIMMI.


https://www.youtube.com/watch?v=qcwP2ulxDdY&list=RDiNy-itf_q8w&index=8

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta