Keskustelu > Seuratupa

Kristitty ja herääminen

<< < (7/8) > >>

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 02.04.22 - klo:12:03 ---Eipä se noin olekaan. Raamatussa on myös saatanan sanoja: Saatana vastasi Herralle: "Miksi ei Job olisi jumalaapelkäävä? Sinähän olet sulkenut hänet suojelukseesi, hänet ja hänen perheensä ja omaisuutensa. Olet siunannut kaiken mihin hän ryhtyy, ja hänen karjansa leviää yli maan. Mutta ojennapa kätesi ja tartu siihen mitä hänellä on. Saat nähdä, että hän kiroaa sinua vasten kasvoja!"

--- Lainaus päättyy ---
Jumala Kaikkivaltiaana käyttää saatanaakin oman tahtonsa ilmoittamiseen ja pelastuksen välittämiseen.   :eusa_pray:

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 02.04.22 - klo:12:59 ---Jumala Kaikkivaltiaana käyttää saatanaakin oman tahtonsa ilmoittamiseen ja pelastuksen välittämiseen.

--- Lainaus päättyy ---

Sitähän se 'kahlekoira' tarkoittaa. Mutta se ei muuta Raamattuun kirjattuja saatanan sanoja 'todelliseksi Jumalan sanaksi'.

karjalaisenkyösti:

--- Lainaus käyttäjältä: Riitta-mummi - 02.04.22 - klo:11:34 ---Moni vahvakin uskova erehtyy. Minulla on kokemus vapaakirkollisesta pariskunnasta jonka kanssa kaste-opista väännettiin.

--- Lainaus päättyy ---

Kristillisestä vesikasteesta puhutaan mielestäni Raamatussa varsin vähän, josta johtuu se, että asiasta on syntynyt suuri määrä erilaisia käsityksiä.
Jos seuraa sitä mallia, josta Raamatussa on muutama esimerkki, niin eiköhän ainakin silloin olla varman päällä.
Jos on löytänyt Raamatusta itselleen perustelut noiden esimerkkien lisäksi laajentaa käsitystään, niin ei kai siinä mitään, ehkä niin voi tehdä ja ehkä se on oikein.

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 02.04.22 - klo:15:48 ---Sitähän se 'kahlekoira' tarkoittaa. Mutta se ei muuta Raamattuun kirjattuja saatanan sanoja 'todelliseksi Jumalan sanaksi'.

--- Lainaus päättyy ---
Jumala Kaikkivaltiaana käyttää saatanan sanojakin oman tahtonsa ilmoittamiseen ja pelastuksen välittämiseen.   :eusa_pray:

juhani:
Tämä on luterilaista klassista teologiaa ja katolistakin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta