Keskustelu > Yleinen keskustelu

Miksi Päivi Räsästä painostetaan? 2

(1/30) > >>

luterilainen:
Kansanedustaja Päivi Räsänen (kd.) yllätti osallistumalla Masked Singer -ohjelmaan. Poliitikon paljastuminen maskin takaa synnytti kohun. Christoffer Strandbergilta tuli tiukkaa kritiikkiä Päivi Räsäsen mukaan ottamiselle Masked Singeriin.

– Tuntui kieltämättä hieman vieraalta taputtaa ja hurrata ihmiselle, joka vuosikymmeniä on sotinut minunlaisten ihmisten oikeuksia vastaan. Mutta se kuuluu työhöni, ja hyvin Päivi veti. Kyse ei ole minusta.

Strandberg kritisoikin ohjelman tuotantoa.

– Kyseenalaistan kuitenkin vahvasti Räsäsen kaltaisen profiilin tuomisen juuri tähän ohjelmaan. Masked on ainutlaatuinen ohjelma juuri siitä, että se on viaton ja hyvin epäpoliittinen. Mutta Räsänen on eniten ollut julkisuudessa lausunnoistaan koskien seksuaalivähemmistöjä. Ja hei, jokainen voi joskus sanoa hölmösti, mutta Päivi ei kadu ainuttakaan syvästi loukkaavaa, harhaista sanaa.

– Olisin toivonut, että olisitte saaneet nauttia tästä lauantain koko perheen-ohjelmasta ilman, että teidän olohuoneeseen tulee ruudun kautta ihminen, joka toistamiseen on sanonut toinen toistaan hirveämpiä asioita juuri teidän perheestä.

– Häntä myös epäillään kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan. Itse rikosepäilyyn en ota kantaa, toisaalta on korkea aika että vihapuheeseen puututaan kunnolla ja toisaalta elämme ajassa, jolloin loukkaannutaan turhan herkästi, Strandberg jatkaa.

Lähteet

Christoffer Strandbergilta tiukkaa kritiikkiä Päivi Räsäsen mukaan ottamiselle Masked Singeriin – "Joskus nauru juuttuu kurkkuun – en seiso jakson takana täydellä sydämellä"
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/christoffer-strandbergilta-tiukkaa-kritiikkia-paivi-rasasen-mukaan-ottamiselle-masked-singeriin-joskus-nauru-juuttuu-kurkkuun-en-seiso-jakson-takana-taydella-sydamella/8227796#gs.aqyai7

Tämän tumman kissan maskin alle kätkeytyi Päivi Räsänen
https://www.youtube.com/watch?v=PEi70gy4TdA
JAGUAR - KUNINGASKOBRA | MASKED SINGER SUOMI LA 20.00 | MTV3

Riitta-mummi:
Miksi toisia KDn kansanedustajia ei painosteta ?

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: Riitta-mummi - 14.09.21 - klo:14:24 ---Miksi toisia KDn kansanedustajia ei painosteta ?

--- Lainaus päättyy ---

He eivät painosta julkisuudessa ketään.

seppos:

--- Lainaus käyttäjältä: Riitta-mummi - 14.09.21 - klo:14:24 ---Miksi toisia KDn kansanedustajia ei painosteta ?

--- Lainaus päättyy ---

Sitä saa mitä tilaa?

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: seppos - 14.09.21 - klo:16:02 ---Sitä saa mitä tilaa?

--- Lainaus päättyy ---
Aamen! Päivi Räsäselle ei ole tilausta ultraliberaalille tummalle heränneelle ystäväkansalle, jonka omatunto ei ole sidottu Jumalan sanaan Raamattuun.  :eusa_pray:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta