Tulee nälkä kun lukee tätä osiota, vaikkakin kaljavellistä luettu saa nälän karkaamaan.
Riitta mummo kirjoitti olut juustosta.
Siitä en tiedä, mutta olut makkaraa olen useasti syönyt.
Muistaakseni LIDListä sai ja oli pieni paketti ja ei kalliskaan.
Hirrrrmu hyvää.
Kinkun paistoajasta samaa mieltä.
8 kilon kinkku tarvii aikaa vähintää 8 tuntia.
Hmm ja marinaadissa pitää olla upotettuna.
Joku voisi laittaa tänne valkosipulia sisältävän marinaadin reseptin.
Täällä makkarat ei maistu miltään ja joku sanoi, että ne pitää valmistaa,siis maustaa kuin öö jauheliha.
Kerran kävin jonkun kanadalaisen baarissa olikohan valtatie 4 varrella, niin hän valmisti lihaa jotenkin hauduttamalla yli vuoden.
Siis niinku.
Toinen mitä en ole tajunnut on tämä nyhtö juttu?
Onko se nypittyä tai nyplättyä lihaa, siis enste uunissa ja sitten nyplättyä?
Hmm.
Olen niin vanha, että jos tyttöystävän löydän, niin ulkonäkö ja muut ihan toisarvoista, mutta jos ruokaa osaa tehdä, ni jeps!!