Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Seuratupa / Vs: Ajan merkkejä
« Uusin viesti kirjoittanut luterilainen tänään kello 15:17 »
Se pedon luku opetettiin kyllä jokseenkin niin, että siitä tulee pakollinen tatuoitava jokaisen käsivarteen.  Jos kuuluu kristilliseen kirkkokuntaan sitä ei anneta, ja tällöin ihminen ei voi asioida ainakaan joissakin virastoissa eikä pyrkiä oppilaitoksiin.  Se tulee sisältämään myös henkilötunnuksen.

Kaupoissa käytettiin vielä kokonaan käteistä rahaa, ruokapulalla ei säikytelty.
Ostoksensa kaupassa voi maksaa nykyään vaikka kädellä. Tämä tapahtuu ihon alle asetettavan maksuimplantin avulla, jonka voi käydä asennettumassa liikkeessä.  :eusa_pray:

Rovaniemeläinen Sami Nummelin asensi ihon sisään sirun ja maksaa ostoksensa omalla kädellä. Nummelin näkee maksuimplantissa paljon hyviä puolia.

– Kyllä tämä on näppärä minun mielestä. Puhelinkin on hyvä lähimaksamisessa, mutta tässä on se ero, ettei kukaan voi viedä tätä minulta pois.

Lähde

Rovaniemeläinen Sami asensi ihon sisään sirun – maksaa ostoksensa omalla kädellä: "Tätä ei voi viedä minulta pois"
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/rovaniemelainen-sami-asensi-ihon-sisaan-sirun-maksaa-ostoksensa-omalla-kadella-tata-ei-voi-vieda-minulta-pois/8615814

2
Seuratupa / Vs: Päivähartaus
« Uusin viesti kirjoittanut luterilainen tänään kello 14:57 »
Kun huudat häneltä apua, hän armahtaa, hän kuulee ja vastaa sinulle.  :eusa_pray:

Jes. 30:19
3
Yleinen keskustelu / Vs: Linnut 34
« Uusin viesti kirjoittanut öppiäinen tänään kello 12:44 »
Pihabongattu on. Näin kaikki ne linnut mitä tässä näkee "aina", mutta talven harvinaisemmista vierailijoista en yhtäkään. No, ehkäpä otos on hyvin tätä paikallista linnustoa edustava sitten? Näin myös kaksi oravaa, mikä sekin on oikein tyypillistä tälle talvelle ollut.
4
Yleinen keskustelu / Vs: Kiitokset foorumista
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi tänään kello 10:26 »
Foorumista olen iki-kiitollinen, se tiedättekin. Tämä on mahdollistanut liekkiin sen kirjoittamisen kipinän joka minussa on piillyt tietämättäni.

Kaari Utrio, kaukainen sukulainen, kertoi aamun haastattelussa paljon tarinoinnin merkityksestä elämässään. Se on myös minulla.

Puoliso, josta olen hyvin kiitollinen, ei ole tarinoitsija muulloin kuin metsä-ja kalamiesten kesken, mutta minua on siunattu mukavilla juttukavereilla tässä lähiyhpäristössä.

Äsken kauppareissulla tapasin 1934-syntyneen , naapuritalossa asuvan rouvan. Hän on myös tarinoija. On tainnut olla työssäkin kirjastossa. En ole varma, niin tuttuja emme ole.

Hän on Tampereen Käpylästä syntyisin ja muisteli talvisodan syttymistä. Hän oli silloi viisivuotias ja sanoi muistavansa kuinka aikuiset pelkäsivät.

Myös tämän kotikulmamme, Mukkulan muistoista tarinoimme. Niistä haluan joskus kuulla lisää, kunhan tollaillessamme tapaamme.
5
Yleinen keskustelu / Vs: Kiitokset foorumista
« Uusin viesti kirjoittanut Leena tänään kello 06:50 »
Raita asiassa kuin asiassa olla niin, että tyytymättömiä ja tyytymättömyyttä kyllä löytuu,  mutta harvemmin kukaan pysähtyy ajattelemaan,  olisikohan aihetta sanoa jostakin kiitos-   :kahvi: :kahvi:

6
Testialue / Vs: Urheiluhullut, 16. erä
« Uusin viesti kirjoittanut seppos eilen kello 20:54 »
Jatkuu erässä 17
7
Testialue / Vs: Körttibaari, AA eli aina auki.
« Uusin viesti kirjoittanut seppos eilen kello 20:52 »
Jatkuu osassa 2
8
Yleinen keskustelu / Vs: Linnut 34
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi eilen kello 20:08 »
Puukiipijä asui muutaman metrin talomme takaseinästä olevassa hongassa. Puussa oli joko tuulen tai muun vikuuttama halkeama. Siinä se kai jossain pesi.

Se oli kyllä suloinen valkoisine vatsoineen kun se nousi puun runkoa ylös. Alaspäin en nähnyt sen kulkevan, aina vain ylöspäin. Ehkä se lensi maahan. Siinä oli valtava muurahaispesä puun tyvellä, ja nyt vasta olen lukenut että muurahaiset ovat vihertikan ja harmaapäätikan himoruokaa. Siksi vm. usein näkyi siinä, ja lintujen ruokapuun talipötikässä.
Niin, oikeita vihertikkoja ei kai Suomessa juuri näe. Ruotsissa olen nähnyt. Harmaapäätikka on myös vihreä.

https://luontoportti.com/t/764/puukiipija

https://fi.wikipedia.org/wiki/Harmaap%C3%A4%C3%A4tikka
Sivuja: [1] 2 3 ... 10