Keskustelu > Seuratupa

Heijastimet

<< < (2/4) > >>

Sanneli:

--- Lainaus käyttäjältä: "seppos" ---Ja tämä likka väittää tuolla toisaalla ettei hänestä ole seurapuhujaksi. Uskokoon ken haluaa, minä en.
--- Lainaus päättyy ---

...no ehkä mää netissä ja omanikästen seurassa pystynki puhumaan...

Kuule. Odotetaanko vielä parikymmentä vuotta? Sitte voin ruveta seurapuhujaksi.

Markus:
Näissä piireissä ei ole ollut tapana heitellä irrallisia raamatunjakeita, mutta nyt on ihan pakko.

Jer. 1:6-8 (http://www.evl.fi/raamattu/1992/Jer.1.html#v6)

No, Jeremian homma oli toki erilainen, kait vielä pelottavampi. Mutta jos seurapuhuntanakki viuhuu, tuosta toivon mukaan voisi olla lohtua. Olen ymmärtänyt että ysshhtäväkanshan voi rakentua ihan minkä ikäisten tahansa puheista.

seppos:

--- Lainaus käyttäjältä: "Markus" ---Näissä piireissä ei ole ollut tapana heitellä irrallisia raamatunjakeita, mutta nyt on ihan pakko.


--- Lainaus päättyy ---


Saat anteeksi tuon epäkörttiläisyyden. En olisi osannut tuota paremmin sanoa. Toiset ovat puhuvaisia ja toiset tekeväisiä, kukin kykyjensä mukaan.

Hanna:
Vaikka toiset olis puhuvaisia ja toiset tekevaisiä niin ihmiset voi kehittyä. En ois ikinä uskonut, että uskaltaisin, mut niin vaan tuli pidettyä elämän ensimmäinen seurapuhe eilenillalla ihan suunnittelematta...tuli vaan tarve puhua.

seppos:

--- Lainaus käyttäjältä: "Hanna" ---Vaikka toiset olis puhuvaisia ja toiset tekevaisiä niin ihmiset voi kehittyä. En ois ikinä uskonut, että uskaltaisin, mut niin vaan tuli pidettyä elämän ensimmäinen seurapuhe eilenillalla ihan suunnittelematta...tuli vaan tarve puhua.
--- Lainaus päättyy ---


Sittenhän sinulle kävi niikuin pitääkin. Se on helppo alku. Jäämme odottamaan seuraavaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta