Keskustelu > Yleinen keskustelu

Tuleeko 3. maailmansota?

<< < (16/29) > >>

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 27.02.24 - klo:12:19 ---Venäjä laskee tahallaan turvapaikanhakijoita omalle rajavyöhykkeelleen ja tuuppii heitä Suomen puolelle.

--- Lainaus päättyy ---

Jos kenenkään ei tarvitsisi hakea turvapaikkaa, tätäkään ongelmaa ei olisi. Voi olla, että kohta saamme ottaa vastaan runsaasti turvapaikkaa hakevia venäläisiä.

Viisveisaaja:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 27.02.24 - klo:13:24 ---Jos kenenkään ei tarvitsisi hakea turvapaikkaa, tätäkään ongelmaa ei olisi. Voi olla, että kohta saamme ottaa vastaan runsaasti turvapaikkaa hakevia venäläisiä.

--- Lainaus päättyy ---

On niin pop olla suvaitsevainen ja moni lakimies on sitä mieltä, että kaikki tulijat tulisi ottaa vastaan ja päästää Suomeen ja tarjota majoitus ja ylläpito.
Jos nyt joku vikisee, että ei Suomen talouderllinen kantokyky riitä, niin sellainen ei kelpaa, vaan kyllä Suomella onb varaa ja lait ja ihmisoikeudet määräävät, että otettava on.

Olisi kiva kuulla penan ja muiden vihreiden jotain muuta kuin inhimillistä ja humaania arvoja sanomisia, siis että antaisivat tilastoja matematiikkaa miten muut kun nämä vihreät ja vasemmisto ja muut muuten vaan maailmoja syleilevät luulevat meidän selviytyvän tänne tulevasta invaasiosta?

Todelliset apua tarvitsevat totta kai ovat tervetulleita, sen mukaan kun kantokyky kestää.

Minusta voisi vaikka kaikki maailman kansat muuttua yhdeksi ja samaksi ja yhdessä kaikki oltaisiin samassa sopassa, kuten kai olemmekin.

Nuorempana ihan ajattelin sen olevan vaihtoehto.

https://www.youtube.com/watch?v=ugrAo8wEPiI&ab_channel=gollum1945öppiäinen:
^ Millaista tilastoa pitäisi olla? Tilastokeskuksen sivuilla on jos jotakin, mutta olen huono sieltä löytämään.

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: Viisveisaaja - 01.03.24 - klo:18:45 ---Olisi kiva kuulla Penan ja muiden vihreiden jotain muuta kuin inhimillistä ja humaania arvoja sanomisia, siis että antaisivat tilastoja matematiikkaa miten muut kun nämä vihreät ja vasemmisto ja muut muuten vaan maailmoja syleilevät luulevat meidän selviytyvän tänne tulevasta invaasiosta?

--- Lainaus päättyy ---

'Tänne' tuleva invaasio johtuu siitä, että 'siellä' ei enää voi elää. Syitä on monia. Luonnossa tapahtuvat muutokset ja ihmisten väliset väkivallan roihahtamiset ovat sidoksissa toisiinsa. Ei ole kysymys siitä, selviämmekö 'me' siitä, että 'ne' lähtevät liikkeelle. Kysymys on koko maapallon selviämisestä. Joskus on vaikeaa olla toiveikas.

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 02.03.24 - klo:10:06 ---'Tänne' tuleva invaasio johtuu siitä, että 'siellä' ei enää voi elää. Syitä on monia. Luonnossa tapahtuvat muutokset ja ihmisten väliset väkivallan roihahtamiset ovat sidoksissa toisiinsa. Ei ole kysymys siitä, selviämmekö 'me' siitä, että 'ne' lähtevät liikkeelle. Kysymys on koko maapallon selviämisestä. Joskus on vaikeaa olla toiveikas.

--- Lainaus päättyy ---
Tiedoksi Penalle ja muille foorumin punavihreille, että Venäjän turvallisuuspalvelu FSB  on täysin Suomen itärajalla synnytetyn kriisin taustalla. 

Orpon hallituksen on määrä antaa maaliskuun aikana eduskunnalle lakiesitys, jolla se pyrkii hillitsemään tai estämään Venäjän operaatiota lähettää kolmansien maiden kansalaisia Suomeen häirintätarkoituksessa.

Yli puolet eduskuntaryhmistä suhtautuu myönteisesti tai varovaisen myönteisesti siihen, että luvattomasti itärajan ylittäneet turvapaikanhakijat voitaisiin palauttaa Venäjälle ilman turvapaikkahakemuksen käsittelyä.

Uutissuomalaisen kyselystä eduskuntaryhmien puheenjohtajille yhdeksästä eduskuntaryhmästä myönteisesti asiaan suhtautuvat kokoomus, perussuomalaiset, keskusta ja Liike Nyt. SDP:n kanta on varovaisen myönteinen.

Palautusta ilman turvapaikkakäsittelyä vastustavat vain vihreät ja vasemmistoliitto. Kristillisdemokraatit ei ota kysymykseen kantaa. RKP ei vastannut kyselyyn.

Niin sanotussa push back -menettelyssä laittomasti rajan ylittäneitä ihmisiä palautettaisiin tietyissä tilanteissa rajalta takaisin Venäjälle ilman turvapaikkahakemusten käsittelyä. Pääministeri Petteri Orpo (kok.) on sanonut, että menettelyä pitää selvittää.

Kokoomuksen ryhmänjohtaja Matias Marttinen pitää tärkeänä, että viranomaisille saadaan riittävät toimivaltuudet käyttöön myös voimankäytössä.

Venäläismedia: Näin FSB masinoi rajakriisin Suomeen
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d0756268-b3f3-4040-8db4-160658bcb20d

Hallitus valmistelee kiireellä jopa perustus­lakiin vaikuttavaa rajalakia – Rantanen: ”Tilanne muuttuu, kun sää muuttuu”
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010237682.html

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta