Keskustelu > Yleinen keskustelu

Tuleeko 3. maailmansota?

<< < (15/28) > >>

luterilainen:
Ei nyt sentään sodanlietsoja  :icon_eek: .

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 26.02.24 - klo:11:32 ---Ei nyt sentään sodanlietsoja.

--- Lainaus päättyy ---

Eipä toisaalta rauhantekijäkään.  :018:

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 26.02.24 - klo:14:05 ---Eipä toisaalta rauhantekijäkään.  :018:

--- Lainaus päättyy ---
Amerikkalainen sotilasrevolveri Colt Single Action Army tunnetaan myös nimellä Colt Peacemaker (rauhantekijä). Rauhaa turvataan asein bile-Sannan hallituksen tilatessa Israelista Daavidin linko- korkeatorjuntaohjusjärjestelmän puolustusvoimien ilmatorjunnan tarpeisiin tuhoamaan venäläisiä ballistisia ohjuksia. :)

Pena:
Muinaiset roomalaiset puolestaan sanoivat: Si vis pacem, para bellum (jos tahdot rauhaa, valmistele sotaa). Onhan tuostakin napattu nimi käsiaseelle. Onhan luoti rinnassa ja koivet oikoisena makaava tavallaan rauhoitettu. Uskon kuitenkin, että pysyvä rauha saavutetaan sotien syyt poistamalla, kaikenlaisen eriarvoisuuden ja riiston vähentämisellä.

luterilainen:
Ruotsi on pian Naton-jäsen ja Ruotsin pääministeri Ulf Kristerssonin mukaan Ruotsi on varautunut Venäjän uhkaan. Venäjä on aiemmin uhannut vastata sekä poliittisesti että sotilaallisesti, kun Ruotsi liittyy Natoon. Suomihan on jo aiemmin joutunut Venäjän hybridihyökkäyksen kohteeksi, ja virallisten raja-asemien itärajalla ollessa kiinni lumien sulaessa maaston kulkukelpoisuus paranee, jolloin Venäjä pistää jälleen musulmaaneja, muun muassa afganistanilaisia, irakilaisia, jemeniläisiä ja syyrialaisia maaston kautta Suomeen. Venäjä laskee tahallaan turvapaikanhakijoita omalle rajavyöhykkeelleen ja tuuppii heitä Suomen puolelle.  :eusa_pray:

Muutamia maastorajan yli tulleita turvapaikanhakijoita on jo ollut. Tammikuun lopulla Kaakkois-Suomen rajavartiosto otti kiinni 18 henkilöä epäiltynä valtionrajarikoksesta Imatralla, virallisen rajanylityspaikan pohjoispuolelta. Siksi hallitus valmistelee kiireellä muutoksia rajalakiin. Muutoksilla pyritään torjumaan Venäjän harjoittamaa hybridihyökkäystä maahamme.  :eusa_pray:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta