Keskustelu > Yleinen keskustelu

Tuleeko 3. maailmansota?

<< < (14/29) > >>

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 29.12.23 - klo:23:45 ---Kun sota syttyy, niin taistelut käydään Suomen maaperällä ja suomalaiset kärsivät.

--- Lainaus päättyy ---

Jos sota syttyisi, sitä saatettaisiin käydä yhtä hyvin ohjuksin venäläisissä suurkaupungeissa. Toivottavasti ei syty.

luterilainen:
Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan tulee kaksi vuotta. Asiantuntijoiden arviot Ukrainan tilanteesta ovat hälyttävät ja Ukraina voi hävitä sodan. Saksan asevoimien komentaja, kenraali Carsten Breuer sanoi saksalaisen Welt Am Sonntagin haastattelussa, että Saksan tulee varautua sotaan Venäjän kanssa seuraavan viiden vuoden aikana. Viron puolustusvoimien tuleva komentaja Andrus Merilo varoittaa, että Viron on varauduttava sodan leviämiseen. Merilon mielestä virolaisten pitäisi asennoitua niin, että kysymys ei ole siitä, tuleeko sota, vaan milloin se tulee.  :eusa_pray:

Siksi Suomen tulee viimeinkin nyt takoa aurat miekoisi ja vesurit keihäiksi sekä opeteltava sotimaan varautuessa varautuessa sotaan Venäjää vastaan. Puolustusvoimien sotatalouspäällikön, kenraaliluutnantti Mikko Heiskasen mukaan puolustusvoimat varmistaa nyt sota-ajan huoltovarmuutta ennennäkemättömän laajoin toimin.

Kenraali kertoi poikkeuksellisen paljon armeijan kyvyistä – Mistä on kyse?
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010150630.html

Asevarastot alkavat täyttyä
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010110026.html

Pena:
Olisitko, luterilainen, pettynyt, jos rauhanneuvottelut niin Ukrainassa kuin Palestiinassakin saataisiin käyntiin ja kestäviä tuloksia niissä saavutettaisiin?

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 25.02.24 - klo:09:28 ---Olisitko, luterilainen, pettynyt, jos rauhanneuvottelut niin Ukrainassa kuin Palestiinassakin saataisiin käyntiin ja kestäviä tuloksia niissä saavutettaisiin?

--- Lainaus päättyy ---
En olisi, mutta tuskin minkäänlaisia rauhanneuvottelujakaan olisi edes tulossakaan. Venäjä hyökkää nyt leveällä rintamalla ja ääri-islamilaisen Hamasin hallinto on alusta saakka ollut sotainen myös palestiinalaisia kohtaan.   :eusa_pray:

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 25.02.24 - klo:15:55 ---En olisi, mutta tuskin minkäänlaisia rauhanneuvottelujakaan olisi edes tulossakaan. Venäjä hyökkää nyt leveällä rintamalla ja ääri-islamilaisen Hamasin hallinto on alusta saakka ollut sotainen myös palestiinalaisia kohtaan.   :eusa_pray:

--- Lainaus päättyy ---

Minusta tämä emoji sopisi paremmin luterilaisen kaltaiselle sodanlietsojalle: :067:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta