Keskustelu > Yleinen keskustelu

Tuleeko 3. maailmansota?

<< < (29/29)

Viisveisaaja:
No vihdoinkin ukrainalaiset sai sen apupaketin.

Toivottavasti nyt Ukraina saa sen verran aikaan, että sota loppuu.
Mielellään myös valloitetut osat takaisin kuten Krimin niemimaan.

Jukka Rokan profetia kyllä mua mietityttää, kun hän oli saanut näyn ensin sodasta idässä  Ukrainan alueella ja sen jälkeen oli näyssä alkanut tulla tummia pilviä uhkaavasti Suomen ylle.
Kovasti Rokka oli myös sitä mieltä, että EUsta ei Suomelle tulisi apua ja siihen ei kannattaisi luottaa.

Jos ei toi tukipaketti muuta sodankulkua, niin kohta menee Baltian maat ja sitten ainakin Puola.

Mutta tiedä nyt näistä profetioista, kun esimerkiksi se yksi ennusti, että ensi vuonna Eiffeltorni kaatuu ja puolet Euroopasta huuhtoutuu mereen ja mitähän kaikkea siinä 10 vuotta sitten profetiassa oli tai kun vuoden 2000 alussa piti tietokoneiden mennä sekaisin ja koko maailman talouden.
Eli ei ne ihan aina osu, mutta joskus osuu.

Onkohan kellään tiedossa mikä on viimeisin ennustus maailmanlopusta. Jehovantodistajilla se aina siirtyy ja adventisteilla. Syyksi ne selittää, että kansakunnat on tehneet parannusta ja siksi se loppu ei tullutkaan laskettuna päivänä.

Leo Meller kerran ennusti, että ensivuonna lähi idässä öljykentät palavat ja se tapahtui Irakin ja Amerikan yhteenotossa juuri niin kuin oli ennustettu.
Eli joskus ennustukset osuu ja joskus ei.

Tekisi hyvää mun osakesalkullekkin,että alkaisi jo talous paranemaan Suomessa ja muualla.luterilainen:
Sosiaalisessa mediassa leviää video, jossa venäläinen sotilas väittää komentajien teloittavan omia sotilaita Ukrainan rintamalla. Hän kertoo videolla, että omien teloitukset rintamalla ovat arkipäivää ja yleinen käytäntö hänen komppaniassaan.

https://twitter.com/wartranslated/status/1786677730043388279?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1786677730043388279%7Ctwgr%5Eb2274c682bfe24cff31697723ded75b23c3c06ab%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.verkkouutiset.fi%2Fa%2Fvenajan-petsamon-prikaatin-sotilas-vaittaa-komentajien-teloittavan-omia%2F

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Viisveisaaja - 23.03.24 - klo:00:17 ---Tavan venäläisistä tykkään siti kovasti, vaikka nyt Putin uhkailee ja aikoo tnnekkin tulla.

--- Lainaus päättyy ---
Kysehän onkin Putinin ja hänen hallintonsa arvaamattomuudesta ja sotaisuudesta sekä voimakkaasta kansallistunnon nostattamisesta sotaisaan uhoon ankaralla propagandalla ja vapaan tiedonvälityksen rajoittamisella. Se on vaarallista! Putinille ei venäläisenkään ihmiselämällä ole mitään merkitystä, ja olemmekin nähneet mediassa, mihin kauheuksiin ja ihmisoikeuksien polkemiseen sekä sotarikoksiin se pystyy. Venäjällä armeijan komentajatkin mieluummin teloituttavat alaisensa ennen kuin tulevat itse teloitetuksi.  :eusa_pray:

Viisveisaaja:
No ei ihan noinkaan luterilainen.

Olet harvinaisen kova kestämään kritiikkiä ja joustat kuin purukumi, siitä plussat sinulle, mutta useasti minusta olet väärässä ja isosti useasti.
No siitä älä välitä itsekkin olen.
Hermoille käyt se täytyy myömtää.

No siis toi atomiasella uhkaaminen Suomea taisi olla viimeisin uhkailu.

Stub han kan saga at, siis voisimme sanoa, että Suomi voi hetkessä tehdä atomiasenn ja kaksi ja laittaa toisen Moskovaan ja toisen Sangt Peterbug iin.

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Viisveisaaja - 22.03.24 - klo:13:56 ---Sotahan tässä on tulossa, ei voi mitään, mutta ryssä me kyllä tällä kertaa lyödään kotiin ja ko0vasti. Suomen armeja on aika hyvin valmisteltu ja porukka on isänmaallista ja vihaista. Älyn puolesta ollaan ainakin valmiita. Ryssä pysy vaan poissa meistä.

--- Lainaus päättyy ---
Euroopan komission puheenjohtaja Ursula Von der Leyen ja pääministeri Petteri Orpo keskustelevat tavoista, joilla Suomi ja EU torjuvat välineellistettyä maahantuloa Suomen itärajalla.

He vierailivat myös Suomen itärajalla. Matkan tarkoituksena on perehdyttää komission puheenjohtajaa Suomeen kohdistettuun välineellistettyyn maahantuloon.

Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen sanoi EU:n tukevan Suomea ja hän totesi ulkorajan suojelun olevan hyvin tärkeää.  :eusa_clap:

– Nyt Putin keskittyy Suomeen ja se johtuu epäilemättä vahvasta tuestanne Ukrainalle, sekä Nato-jäsenyydestänne.

Von der Leyen totesi, ettei kyse ole vain Suomen turvallisuudesta vaan koko EU:n. Hän kertoi, että EU tarjoaa Suomelle rahallista tukea 230 miljoonaa euroa.

Von der Leyen Lappeenrannassa: "Meillä on paljon opittavaa Suomelta"
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/von-der-leyen-ja-orpo-vierailevat-itarajalla/8921488

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta