Keskustelu > Yleinen keskustelu

Tämän luin, aioin lukea, tai ainakin harkitsen XVIII

(1/16) > >>

Mörtti-57:
Meillä jokaisella on elämänsä palapeli elettävänä. Oma palapelini on ollut aika yksinkertainen, tylsä ja paloja kovin vähän. Lapsuus, nuoruus ja 47 vuotta työelämää on tullut taaperettua suloisessa Suomessamme. :017:

Pauliaukusti Haapanen: Elämäni palapeli

Kirjan hyvänä alustuksena toimii AlfaTV:n ohjelma sielunrauha Pauliaukusti Haapanen https://www.permanto.fi/fi/web/alfatv/player/vod?assetId=110402701

Kirja Elämäni palapeli löytyy netistä pdf muodossa.  https://pauliaukusti.fi/wp-content/uploads/2020/01/El%C3%A4m%C3%A4ni-Palapeli.pdf

Leena:
Tein jotaun mitä ennen en.  Uskalsin lkea oman kirjani. Tavallosesti minua kauhistuttaa ja hävettää ja harmittaa, kun selailenkaan, Ei se tälläkwetaa ollukaan aivan niin surkea kuin aina tuntuu. Kai sitäkin oppii lum opetetaan tekemällä, Ja  :taistelu: :021: :seina: :repee2: :024: :024: :024: :kahvi:   Kiitos  1944!

1944:

Kylläpä ilahduin, kun mainen minuuteni mainittiin myönteisessä merkityksessä. Kiitos on myös minun puoleltani. Oman alan fakki-idioottina mielelläni palvelen.

Seuraavaan kertaan!

Pena:
Mukaani tarttui Tove Janssonin kirja Bulevardi ja muita kertomuksia. Siihen on koottu ja suomennettu lehdissä 1934-1995 julkaistuja novelleja, ns unohdettua tuotantoa. Kirjassa on myös mielenkiintoinen kuvitus.

"Aurinko paloi rintahaarniskoissa ja maata viistävissä sulkakoristeissa, helmissä ja hopealaahuksissa. Me ulvoimme onneamme, sillä Pariisi oli meidän." Quatz' arts 1938

Riitta-mummi:
Tänään tulleen Henki-lehden aion lukea tarkkaan. Selailin sen ja totesin siinä kirjoitetun monesta itseäni kiinnostavasta asiata.

1. Hannu-Pekka Björkman ajatuksineen. Haastattelijana ja kuvaajan Laura Malmivaara.

2. Sivutoimikirjailija  rovasti Marja-Sisko Aallon haastattelu ongelmien ratkomisesta.

3. Hengelliset romaanit

4. Runotyttö-kirjat, niiden uskonollisuus.

5. Vaahteramäen Eemelin Taivaallinen juhlaöytä.

6. Sisko ja sen veli. Kirsti Manninen ja Jussi-Pekka Aukia.

Kosolan talon eläkkeelle jäävän työmiehen haastattelun jo lukaisin.

Nyt on Elämän makua lehdessä !

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta