Keskustelu > Seuratupa

Kenestä uusi simo, körttikansan pomo?

(1/2) > >>

Kalistaja:


    Elämme mielenkiintoisia aikoja, ja kysynkin: kenestähän tulee uusi simo, valistunut körttikansan - maanpäällinen - pomo? Osa H-Y:n  toiminnanjohtajaksi pyrkineistä on oletettavasti jo raakattu pois. Olisi avointa, reilua ja kohtuullista tietää, että keitä ehdokkaita on vielä jäljellä, haastateltaviksi. Kuka onkaan meidän matosten päällikkö piakkoin? :kahvi: :kahvi:

Pena:
Mahtaako toiminnanjohtajan valinta kuitenkaan olla luonteeltaan tuollainen urheiluturnaus, jollaiseksi Kalistaja sen maalailee?

Kalistaja:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 29.06.21 - klo:20:03 ---Mahtaako toiminnanjohtajan valinta kuitenkaan olla luonteeltaan tuollainen urheiluturnaus, jollaiseksi Kalistaja sen maalailee?

--- Lainaus päättyy ---

  Kyllä se sitä on. Miksi ei olisi?

 Jos mennään sitten myös vaikka "tavallisiin" papinvaaleihin eri seurakunnissa, niin piruhan niissä liikkuu. Vikkelästi.

  Kaupunginjohtajan vaaleissa sitä tosin vasta vääntöä on, monissa keskikokoisissa kunnissa/kaupungeissa ainakin. Niiden ehdokashaastatteluja puidaan pitkään. :kahvi

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: Kalistaja - 29.06.21 - klo:20:51 ---Kaupunginjohtajan vaaleissa sitä tosin vasta vääntöä on, monissa keskikokoisissa kunnissa/kaupungeissa ainakin.

--- Lainaus päättyy ---

Pohjanmaalla kai väännetään ja Savossa keplotellaan.

Kalistaja:


 Useimpien kaupunkien pomoiksi eli johtajiksi hakeneista lähetetään nimilista lehtiin kanssakansalaistemme luettavaksi. Herättäjä-Yhdistykseltä toivon niiden nimiä, jotka ovat loppusuorakirissä jo jättäneet muut. Siis olisi rehtiä, reilua ja avointa, että me liki iän kaiken H-Y:ssä ikuisjäseninä olleet tai muutoin Herättäjä-Yhdistyksen toiminnasta riittävän vahvasti kiinnostuneet saisimme tiedon siitä että missä nyt johtaja-asiassa mennään eli että ketkä on poimittu haastateltavien joukkoon. :kahvi:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta