Keskustelu > Seuratupa

Ortodoksisuus 2

<< < (2/28) > >>

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Thomas McElwain - 26.10.20 - klo:20:23 ---Seppos kysyi Jeesuksen sukupuolisuuntauksesta, kun sitä ei mainita Raamatussa. Tämä oli ilmeisesti ortodoksisuuden kielteisen asenteen kontekstissa. Olisiko Jeesuksen suuntaus esillä seuraavassa Evankeliumin jakeessa?

KR33/38
Ja eräs hänen opetuslapsistaan, se, jota Jeesus rakasti, lepäsi aterioitaessa Jeesuksen syliä vasten. Joh 13:23.

--- Lainaus päättyy ---
Noita Sepposin omavoimaisia ja älyttömiä heittoja ei pidä ottaa niin tosissaan, mutta onneksi meillä körttiläisillä on nettitoimikunta, ja armon vilaus.

karjalaisenkyösti:
Pari sataa vuotta sitten Luterilainen olisi ollut näkemyksineen valkoinen lammas körttijoukossa, mutta nyt kun aikaa on vierähtänyt hän taitaa olla musta sellainen.
Onko Luterilainen syntynyt väärälle vuosisadalle?

******************************************


Ennen muinoin kauan sitten Raamattu tuomitsi meidät ja sen jälkeen julisti meille evankeliumin, nykyään me tuomitsemme Raamatun ja määrittelemme itse, mitä evankeliumi on.

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: karjalaisenkyösti - 27.10.20 - klo:16:34 ---Ennen muinoin kauan sitten Raamattu tuomitsi meidät ja sen jälkeen julisti meille evankeliumin, nykyään me tuomitsemme Raamatun ja määrittelemme itse, mitä evankeliumi on.

--- Lainaus päättyy ---

Raamattu ei tuomitse eikä armahda ketään. Se valta on yksin Kristuksella.

Pyryharakka:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 27.10.20 - klo:18:20 ---Raamattu ei tuomitse eikä armahda ketään. Se valta on yksin Kristuksella.

--- Lainaus päättyy ---

Sitä valtaa yrittää moni ottamaan itselleen omalla raamatuntulkinnallaan, vaikka Raamatussa meitä kielletään tuomitsemasta muita.  :icon_wink:

Thomas McElwain:
Lähteitten mukaan homoelämä kukoisti Venemaalla ennen kuin Pietari Suuri oppi lännestä homofobiaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta