Keskustelu > Yleinen keskustelu

Äsken

(1/3) > >>

sivullinen:
Sade alkaa hellittää ja käväisin pienen lenkin päätteeksi kysäisemässä portsarilta lähipubin ovella, saako tänne tulla rollaattorin kanssa. Portieri sanoi, että saa. Sanoin, että voin kohta tulla käväisemään (siirrän suihkussa käynnin huomiseen, jos olen hengissä). Portsari toivotti tervetulleeksi. Tuntee kyllä meikäläisen. Käväisin sitten pankkiautomaatilla.

Riitta-mummi:
Äsken soi ovisummeri ja luulin että auton lainaaja tulee palauttamaan avaimen.
Eipä ollutkaan kuin oli tytär ison sienikassilisen kanssa. Hän oli saanut hevos-kaveriltaan ja antoi meille. Suppilovahveroitakin on kuulema vaikka kuinka paljon.

Me pastimme kuusi isoa pussillista. ne litistettiin ilmattomiksi. Osan jätimme annettabaksi auton lainaajalle.

Aiemmin naapurin Anneli toi puolukoita, hänen ystävänsä oli ne antanut hänelle.
Näin hyvä kiertää.
...
Saako rollaattorilla ajaa 'vaikutuksen alaisena' ?   :003:

Viisveisaaja:

--- Lainaus käyttäjältä: Riitta-mummi - 25.09.21 - klo:18:41 ---
...
Saako rollaattorilla ajaa 'vaikutuksen alaisena' ?   :003:

--- Lainaus päättyy ---
Sama kävi mielessä, mutta tuskin kuitenkaan sivullinen ylinopeutta ajaa.

Ihan äsken ei tapahtunut mitään paitsi naapuri olutlaatikosta, että ai aamiainen.

sivullinen:
Olihan reissu, läksin pois, vaikka kaljatuopista jäi paljon juomatta. Oli kyllä ihmeelistä, kun istuin yksin yhdessä pöydässä, ja siihen tuli vanhempi mies, jonka kanssa alettin jutella. Paljastui, että ukko oli evp. majuri Pussinen. Ajettelin, että majureitahan nyt riittää. Hyvä tyyppi., joka tarjosi jatkuvasti tupakkia, eli käytiin ulkona tupakilla. Sitten tuli hänen tuttunsa vanhempi nainen, joka  myös asui lähettyvillä, ja lauloi aika hienosti karaokea. Hänen kanssaan juttelimme mm. ortodoksisuudeta, koska hän oli sellainen ja vaikutti, että yritti saada minut kääntymään. Hienosti hänkin lauloi karaokessa, samoin kuin majui Pussinen. Nainen kertoi paljon mm. Kettusten suvusta, jonka tiesi, ja minä en puhu mitään asiasta. Hyvä ,että pääsin kotia. Kiitos siitä   

1944:
Hyvä, että pääsit kotiisi.
Tarkistin matrikkelista kirjoittamasi tiedon evphenkilöstä. Ei ole mainittua sukunimeä, että joku on nyt esiintynyt toisen aliaksena.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta