Kinkku suli hitaasti parvekkeella, mutta on yhä sisältä kohmea. Tökkäsin lihamittarin sisälle, niin havaitsin sen.
Se saa olla huoneenlämmössä huomiseen, jolloin se pannaan uuniin.
Tuuvinki esivalmistetaan huomena illalla. SEn imeltyminen on ongema. Pitäisi olla 55- 60 asteinen tila. Löytyy kyllä sauna, mutta itse emme edes sauno enää.
Kylppärin lattialämmön avulla se ehkä onnistuu.
Toista oli ennen kun oli leivinuuni, niin sen päällä se sujui hyvin lämmityksen jälkeen.
Rosolliaineet on pilkottu, mutta ei vielä sekoitettu, aattoaamuna vasta.
Smetanasillin tein jo, sillä sitä syödään tänään keitettyjen perunoiden ja porkkanoiden kanssa. Ruisleipää, juustoa ja kaurajuomaa.
Kaikki alka olla jo laakumissa, kun on useita lajeja vähennetty. Etenkin kahvileipiä ei ole kuin pullaa, pipareita ja torttuja sitä mukaa lun niitä tarvitaan, suoraan uunista.
Ei ole kunnollista tuo Prisman saksalainen englantilainen hedelmäkakku. Se on murenevaa ja liika rasvaistakin.
No, ei haittaa, sillä varsinaiset joulukahvit juodaan vanhemman tyttären luona joulupäivänä.