Keskustelu > Seuratupa

Körttiläisyys on isänmaallisuutta

<< < (18/19) > >>

Viisveisaaja:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 15.12.22 - klo:15:44 ---Kun on aika äänestää, niin kokoomuksen, kristillisdemokraattien tai perussuomalaisten äänestäminen on ainoa keino saada maahamme muutos. Seurataan Ruotsin ja Italian viitoittamaa tietä!  :eusa_pray:

--- Lainaus päättyy ---
Mitä muuta vikaarsuissa, kun ei tykkää maahanmuuttotiristeista,
Itse olen sellnen Norgessa.

Viisveisaaja:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 15.12.22 - klo:17:37 ---Muutos ei ole aina muutos parempaan. Mahtaako muuten noiden puolueiden käsitys paremmasta olla edes suurin piirtein sama?

--- Lainaus päättyy ---

penalla toi ajatuksen juoksu on kummallisen analyyttisen terävää, vähän kuin bottirobottibotin kanssa, vaikka välillä tulee inhimillisyyskin esiin, kiitos siitä.

Oikeasti olen chattailut tekoälyn kanssa ja harvinaisen tyhmä kone chatti, vaikka parhaimman niistä kanssa chattaillut.

Poliittisten puolueiden eroat ja öö oisko tarkoituksen haku?

Minusta kaikki muut kuin Kokoomus hakevat äh no hekin kyyllä kansalaisten yhteistä hyvää.
Muistan vaan radikaalisuuden ajan lapsuudesta, jolloin kapitalismi oli se suuri paha.
Eliitti perseestä ja jotenkin niin.
Kokoomus oli minusta vain isojen raha eliittien puolesta puhuja ja heidän etuja ajava.
No nyt paljon tai kauan elänyt, niin kokoomus on oikeasti reaalitaloudessa sen mukaan ajatteleva puolue, kun ei vain isoa rahaa kumarra.
Nykyään vanhana miehenä en ole voimakkaasti minkään puolueen puolella tai anakaan vastaan.

Viisveisaaja:
https://www.youtube.com/watch?v=kF9KretXqJw

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 12.12.22 - klo:16:17 ---Niinhän kyseiset puolueet julistavat, mutta epäilen, että heillä ei ole oikeaa käsitystä 'oman kansan' edusta. Viitataan vaikka brexitiin, jonka piti olla 'oman kansan' etu, mutta osoittautui ihan muuksi.

--- Lainaus päättyy ---
Kansallisen itsemääräämisoikeuden näkökulmasta brexitiä voidaan pitää hyvänä ratkaisuna. Brexitin hyödyt liittyvät enemmänkin siihen, miten Iso-Britannia saa päättää omista asioistaan. Kyseessä on siis ennen kaikkea identiteettiin ja kansalliseen itsetuntoon liittyvä kysymys. Arjen vaikeutuminen on se hinta, jonka britit ovat tästä valmiita maksamaan.  :eusa_pray:

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 26.12.22 - klo:13:11 ---Arjen vaikeutuminen on se hinta, jonka britit ovat tästä valmiita maksamaan.

--- Lainaus päättyy ---

Mahtavatko olla? Brexit markkinoitiin talouden kohentamisella. Se on mennyt mönkään. Kansallista itsetuntoa rakennetaan Britanniassa kuninkaallisten ja jalkapallon avulla.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta