Keskustelu > Yleinen keskustelu

Linnut 34

<< < (25/30) > >>

1944:

^
Varmasti mieleen jäävä kokemus. Voihan olla, että saat  niitä seurailla vastakin.

Oulujärven kotkista en tiedä mitään, mutta jotain kymmenen vuotta sitten ajelin moottorikelkalla Iso-Onnettomlle katsomaan, että onko siellä maakotkan pesä, kun niin puhuttiin. Sieltä löysin sellaisen ihmisen tekemän tekopesän. Laajalla suolla näki kauas.

vn:
Kiitos, kyllä vaan.
Merikotkat ovat olleet Vanajanselällä jo 2-3 vuotta.
Muistan joskus nuorempana kun olin iltahämärissä soutelemassa niin näin luodolla merimetson, komea näky oli sekin, niitäkin siellä kai muutamia.
Mutta tuo merikotkien sille järvelle ilmestyminen kieltämättä sykähdytti.

öppiäinen:
En tunnista merikotkaa.  :102:  Kyllä niitä näilläkin huudeilla kuulemma on. Merikotka on ollut yleistymään päin, eikä välttämättä tarvitse sitä merta. Joku vuosi sitten olin tässä lähellä Epilänharjulla sienessä ja kohtasin siellä bongareita putkineen, vaihdettiin havaintotietoja, ja merikotkankin lennossa kertoivat siitä nähneensä.

öppiäinen:
Kauraa ei mahtunut tänään ostosreissulla enää reppuun. Maapähkinöitä kun piti saada lisää. Ne kelpaavat kaikille, murskattuna varpusillekin. Aika hyvin osaan kaupassa rajata ostokseni niin että niitä tulee max. repullinen.

Juuri kun mustarastaat oppivat syömään sitä persimonia, sitä ei tuosta lähikaupasta löytynytkään lisää. Ostin omenan ja banaanin. Katsotaan kelpaako.

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: öppiäinen - 10.01.23 - klo:17:05 ---En tunnista merikotkaa.

--- Lainaus päättyy ---

Lentävä merikotka näyttää räsymatolta tai ladonovelta. Siivet ovat siis pitkät ja tasaleveät. Pyrstö taas on jokseenkin lyhyt.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta