Keskustelu > Seuratupa

Malmivaaran Siionin Virret

<< < (17/18) > >>

Viisveisaaja:

--- Lainaus käyttäjältä: 1944 - 27.10.21 - klo:16:19 ---Minulla on vielä kansalaisrohkeutta sen verran jälellä, että tuomitsen plokkaamisesi kuukaudeksi pois forumilta. En ymmärrä tällaista ollenkaan. Samaan aikaan Sivullinen on saanut kirjoitella kapakkakokemuksiaan meille luettavaksi, sellainenkin, että on mielikuvituksen tuotetta nimiä myöden, mutta niitä pitäsi rakastaa, kun on oikean nomenklatuuran mukaiselta henkilöltä. Tämä forumi on pyörinyt liian kauan ja on poikennut kauas alkuperäisestä suunnastaan. Tätä pidetään pystyssä vain, että eräät poliittiset suunnat olisivat näkyvissä nykyisen hallituksen linjan mukaisesti. Tänne solutettiin kirjoittajiksi henkilöitä, että päästäisiin saamaan palutteesta selville körttien poliitista ajatusmaailmaa. Sitten on valvottu, että "toiseen suuntaan" vinossa olevat" pysyvät kurissa ja, jos ei näin ole, niin plokataan lopullisesti. Voisin kirjoittaa nimiä/aliaksia, mutta mitä sitten, mikään ei muuttuisi. Minun tulisi väistyä, että rauha palautuisi. Sama asia on hänenkin kohdalla, jolle tässä vastaan.
Körttinen liike ei ole tällainen kuin täällä joutuu reuhtomaan oman asiansa hoitamiseksi. Pitäisi ymmärtää vähemmästäkin joidenkin henkilöiden paha olo ja toimia sen mukaisesti. Ylläpiidon toiminta ruokkii yksiä ja nälättää toisia.
Ja sitten on eräät, jotka tämän menon täysin kritiikittömästi hyväksyvät kirjoittaen liirumlaarum myönteisyyttään. Ja on eräs, joka ihmettelee, että kun minulla on niin kova mieli, että en anna hänelle periksi so anteeksi kuin eräille muille. Olen huono körtti, kun en jokaiseen ihmiseen totu.

--- Lainaus päättyy ---

Onko 1944 rakas vanhuhemman puoleinen plokattu joiksikin kuukauksiksi?
Mut saa sitten poistaa täysin.

hän on vain tuonut hyvää vanhaa aikansa musiikkia ja kirjoitellut näkemyksiään, välillä voimakkaitakin, mutta jos liian tiukkoja, niin mut voi poistaa tältä foorumilta.

Minusta hän on fiksu lukenut ja kokenut mies ja en hyväksyisi hänen blokkaamista.

Viisveisaaja:
1944 kirjoitti
---Körttinen liike ei ole tällainen kuin täällä joutuu reuhtomaan oman asiansa hoitamiseksi. Pitäisi ymmärtää vähemmästäkin joidenkin henkilöiden paha olo ja toimia sen mukaisesti. Ylläpiidon toiminta ruokkii yksiä ja nälättää toisia.
.----

Hienosti todettu. Miehellä sydän paikallaan, siis empaattinen.

Thomas McElwain:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 27.10.21 - klo:16:47 ---Pidätkö kolmen viikon tauolle laittamista loukkauksena tai rangaistuksena? Miksi se ei olisi mahdollisuuden antamista rauhoittumiseen ja lepoon liian kiivaaksi käyneestä sanailusta?

--- Lainaus päättyy ---

Olen samaa mieltä 1944n kanssa. Blokkaus oli närkästynyttä vallan väärinkäyttöä. Omaisuuteni on väkisin pidetty täällä ja olen vielä estetty katsomasta sitä. On räikeä lainvastaisuutta, joka on aivan suotta. Kiivas tai en, olen aina ollut valmis neuvotteluun, ja olen vaatinut omaisuuteni takaisin vain siksi ja siinä tapauksessa, että kääntäjän tekijänoikeuksia poljetaan. Niin kuin näkyy monesta postistani, olen ollut valmis ratkaisuun, jossa vaatimukseni ovat vähäiset. Mutta siihen ei ole ollut halua ruveta. On vain haluttu jyrrätä päälleni.
Olisi voitu kysyä minulta kuukausi sitten, mitä vaadit? Sen sijaan suutuspäissään Seppos on blokannut" rauhoittumaan." Hänen kannattaisi siirtyä lainmukaisuuteen ja joko neuvotella tai poistaa käännökset, kun kerran vaatimukseni eivät hänelle sovi.
Jos hän sulkisi käännöksen ketjun sanomalla, joka ei kohdistu mielivaltaisesti minuun, vaan ratkaisisi tilanteen, niin tämä voisi loppua. Olen pyytänyt, että loukkavia posteja huomioidaan, jota ei ole tehty. Esimerkiksi tällainen posti, joka sulkee ketjun olisi erinomainen, mutta kun ei kelpaa, koska täällä on haluttu loukata jostain syystä kääntäjää, jopa kieltämällä tekijänoikeuksia. Voisi olla tällainen ilmoitus siinä, sen sijaan, kun on ilmoitus, joka näyttää närkästystä minua kohtaan:

"Pahoittelemme posteja, jotka ovat loukanneet Malmivaaran Siionin virsien kääntäjää. Emme halua estää keskustelua aiheesta, mutta tulemme huomauttamaan loukkaavien, provosoivien, tai hyökkävien postien olevan ristiriidassa Körttifoorumin tarkoituksen kanssa."

Sitten seuraavalla kerralla, kun joku yrittää loukata vaikka julistamalla, että virret ovat "kamalia" tai "kuvottavia" yms. niin foorumin hoitaja huomauttaisi, että posti ei ole foorumin tarkoituksen mukainen. Silloin kukaan ei tarvitsisi kestää minun alituisia valituksi. Sellaista olisi riittänyt minulla alusta asti. Olen asian ilmoittanut monella tavalla, joskus rauhallisesti ja kohteliaasti, joskus vihaisesti, mutta tähän asti minua ei ole kuultu.

Koska tällaista koetaan mahdottomalta Körttifoorumilla, ainoa vaihtoehtoni on jatkuvasti pyytää, että käännökset poistetaan.

Thomas McElwain:
Kiivaus ei ole muuten puolustelu, kun riistetään toisen omaisuutta. "Minä varastan omaisuutesi, koska olet kiivas," on järjetöntä.

Thomas McElwain:

--- Lainaus käyttäjältä: Viisveisaaja - 27.10.21 - klo:18:56 ---1944 kirjoitti
---Körttinen liike ei ole tällainen kuin täällä joutuu reuhtomaan oman asiansa hoitamiseksi. Pitäisi ymmärtää vähemmästäkin joidenkin henkilöiden paha olo ja toimia sen mukaisesti. Ylläpiidon toiminta ruokkii yksiä ja nälättää toisia.
.----

Hienosti todettu. Miehellä sydän paikallaan, siis empaattinen.

--- Lainaus päättyy ---

Olen samaa mieltä. Hienosti todettu.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta