Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Yleinen keskustelu / Vs: Tietoturva-asiaa
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi tänään kello 15:01 »
Minua kiinnostaa juuri nuo mitkä eivät sinua. Olenkin sanonut monta kertaa vanhan fraasin: Yksi kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa.

Esim. Pinterst on minun lempiharrastuksia, ja siellä keramiikka ja kuvataiden eniten keräämiäni.

YouTube on must ! Olemme me todella erilaisia.

https://fi.pinterest.com/pankkirouva/keramiikka-rakkauteni-pottery-my-love/

Yli 4600 kuvaa
2
Yleinen keskustelu / Vs: Tietoturva-asiaa
« Uusin viesti kirjoittanut karjalaisenkyösti tänään kello 14:00 »
Minä en juuri koskaan pidä selaimessa kuvia päällä.
Tuon kylkiäisenä en näe juurikaan mainoksia.
Tosin tuo määritelmäni ei kaikissa selaimissa ola aivan aukoton.
Silti välillä tulee joku ei-toivottu mainos.

Olen kiinnostunut teksteistä, en kuvista ja grafiikasta.
Harvoin tulee tilanne, että pitää poistaa kuvakielto pois, jotta näkisi kuvan.
Juutubesta en juurikaan katsele videoita, saatan kyllä kuunnella siellä olevia luentoja.
3
Yleinen keskustelu / Vs: Politiikkaa 21
« Uusin viesti kirjoittanut luterilainen tänään kello 13:56 »
On pidettävä silmät ja korvat auki ja hoksattava, mikä se ajan henki on. Minä varoisin tosiasioista piittaamatonta populismia ja keskustelun kärjistymistä jyrkiksi vastakkanasetteluiksi. Ajan henki näyttää olevan riidankylväjän henki.
Eikö meidän tulisi ennemmin rukoilla Pyhän Hengen silmävoidetta, jotta hoksaisimme, miten ajan henki on ristiriidassa Pyhän Hengen eli totuuden Hengen kanssa? Kuten nimim. vp tuolla aikaisemmin kirjoitti “ajan henki määrittelee sen miten pitää elää ja olla, ja myös sen, vieläkö Raamattu antaa pohjaa elämälle.” Ajan henkihän ei kunnioita Raamattua eikä Jumalan lakeja haluten tehdä synnistä hyväksyttävää (Room. 7:13).  :eusa_pray:
4
Yleinen keskustelu / Vs: Tietoturva-asiaa
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi tänään kello 13:45 »
Minua harmittaa kun esim. IS lukiessa tulee useita 'mainoskatkoja' yhden artikkelin lukemiseen. Ei kai niitä voi poistaakaan. Pitää vaan kelata eteenpäin.

Kun googlaan tietoja tulee yleensä eteen kysymys [i'Sallitko evästeet ?'. Olen aina sakkinut, siitäkö nämä runsaat mainokset.

Vaihtoehto joku asetusten muuttminen vaikuttaa tekniikkaa taitamattomalle pelottavalta.

Voiko mitenkään estää kaikki mainokset ?

Meneekö tieto ostamistani tavaroista, esineistä, tuoista aina eteenpäin ? Siltä vaikuttaisi.
Ei se sinänsä minua haittaa kun toimin aina rehellisesti. Vain tämä mainosten tulva keljuttaa.
5
Yleinen keskustelu / Vs: Tietoturva-asiaa
« Uusin viesti kirjoittanut karjalaisenkyösti tänään kello 13:38 »
Minut saa vapaasti bannata täältä, ja se olisi jopa toivottavaa

Tämä olisi varsin ei-toivottavaa ja jopa vahingollista Körttifoorumille.

Tässä asiassa meillä vallitsee voimakas mielipide-eroavaisuus.
6
Yleinen keskustelu / Vs: Tietoturva-asiaa
« Uusin viesti kirjoittanut luterilainen tänään kello 13:17 »
Kuinkahan paljon ihmisistä tulee netin takia vainoharhaiseksi ja muuten vaan sekaiseksi?

Jos joku kuvittelee jo Venäjän tiedustelun etsivän körttifoorumilta epäilyttäviä henkilöitä, niin oikeaan paikkaan on tullut.
Tai CIAn taiSUPOn . täällähän meitä on vaarallisia radikaaleja.
Jos kotonasi on verkkoyhteyteen kiinnitetty suojaamaton reititin, voi ulkopuolinen taho, kuten muun muassa Venäjän hakkerit, päästä tunkeutumaan Suomen tietojärjestelmiin aiheuttamaan palvelunestohyökkäyksen. 

Palvelunestohyökkäyksessä pyritään estämään verkkosivuston tarkoitettu käyttö. Tavallisimmin tämä toteutetaan kohdistamalla verkkosivustolle niin paljon liikennettä, että tämä kaatuu eikä kykene palvelemaan asiakkaitaan. Venäjän hakkerithan siis pystyvät kaappaamaan suomalaisten kotien suojaamattoman reitittimet, ja niiden kautta tunkeutumaan Suomen tietojärjestelmiin tekemään palvelunestohyökkäyksia.  :icon_xmaseek:
7
Yleinen keskustelu / Vs: Tietoturva-asiaa
« Uusin viesti kirjoittanut luterilainen tänään kello 13:14 »
Tätäkö pelkäät leikkiessäsi kanssamme piilosillaoloa? Mitä salattavaa sinulla on (viittaan myös edelliseen trollikommenttiini).
Minut saa vapaasti bannata täältä, ja se olisi jopa toivottavaa, sillä en ole somessa kuin täällä körttifoorumilla.  :icon_xmasbiggrin:

Olemme puolisomme kanssa päivittäneet tietoturvamme kattavalla digi-turvalla, jolla torjutaan tietoturvauhkat ja yksityisyydensuoja. Olemme myös uusineet reitittimen, koska suurimman uhan muodostavat yli viisi vuotta vanhat reitittimet, joihin ei saa enää tietoturvapäivityksiä.

Kun nyt kirjaudun körttifoorumille, päivitetty digiturva varoittaa : “Yhteys sivustoon (foorumi.h-y.fi) ei ole turvallinen.  Näet tämän varoituksen, koska sivusto ei tue HTTPS:ää.”  :icon_xmaseek:

8
Yleinen keskustelu / Vs: Politiikkaa 21
« Uusin viesti kirjoittanut Pena tänään kello 10:36 »
Siksi on on tyhmää seurata ajan henkeä.

On pidettävä silmät ja korvat auki ja hoksattava, mikä se ajan henki on. Minä varoisin tosiasioista piittaamatonta populismia ja keskustelun kärjistymistä jyrkiksi vastakkanasetteluiksi. Ajan henki näyttää olevan riidankylväjän henki.

He ovat täynnä kaikenlaista vääryyttä, halpamaisuutta, ahneutta ja pahuutta, täynnä kateutta, murhanhimoa, riitaisuutta, petollisuutta ja pahansuopuutta, he panettelevat ja parjaavat, vihaavat Jumalaa, ovat röyhkeitä ja pöyhkeitä, rehenteleviä ja pahanilkisiä, vanhemmilleen tottelemattomia, ymmärtämättömiä ja epäluotettavia, rakkaudettomia ja säälimättömiä. Vaikka he tietävät Jumalan säätäneen, että ne, jotka käyttäytyvät tällä tavoin, ovat ansainneet kuoleman, he toimivat itse näin, vieläpä osoittavat hyväksymistään, kun muut tekevät samoin.
9
Yleinen keskustelu / Vs: Politiikkaa 21
« Uusin viesti kirjoittanut luterilainen tänään kello 09:42 »
Tämä on surullista.
Siksi on on tyhmää seurata ajan henkeä.  :eusa_pray:
10
Yleinen keskustelu / Vs: Tuleeko 3. maailmansota?
« Uusin viesti kirjoittanut luterilainen tänään kello 09:26 »
Venäjä on nähdäkseni jo kärsinyt nöyryyttävän tappion Ukrainassa, kun sen parin viikon operaatioksi aikomansa hyökkäys onkin kääntynyt vuosien mittaiseksi miehiä ja kalustoa kuluttavaksi sodaksi. Samalla Venäjä on tullut riippuvaiseksi ns liittolaisistaan, jotka eivät varmaankaan jätä käyttämättä ti8laisuutta hyötyä tilanteesta. Putin lienee pian Xi Jinpingin talutusnuorassa.
Kun Venäjä hyökkäsi valtaamaan Ukrainaa, niin länsimaat vannoivat ettei sen anneta tapahtua, mutta puheet olivat kovempia kuin teot. Nyt länsimaat alkavat antamaan periksi ja Venäjä saa ainakin osittaisen voiton.  :eusa_pray:
Sivuja: [1] 2 3 ... 10