Keskustelu > Yleinen keskustelu

Onko Jumala todella sanonut niin ?

(1/8) > >>

Koirannahkalakki:
Kaikkihan me tiedämme, että alku lankeamuksessa oli kyse tästä, mutta mitenkä tänäpänä ? Mitä tämä kysymys tarkoittaa juuri nyt.

Kyse oli kuuliaisuudesta Jumalalle alunperin ja on sitä yhä edelleenkin. Jumala odottaa meidän olevan kuuliaisia Hänen tahdollensa ja mikä on Hänen tahto ?

Se on Pyhä Raamattu kokonaisuudessaan, 100%.

Kuinka moni meistä on omassa YLPEYDESSÄÄN, uskonut käärmeen sanat, onko se Jumala sanonut niin ja samalla hylännyt Hänen tahdostaan ne kohdat, jotka eivät sovi itselleen, aivan kuten Eeva teki käärmettä uskoessaan.

Me ihmiset tahdomme olla itse Jumalia ja kuvittelemme tietävämme paremmin kuin Jumala Sanassaan meille kertoo ja toimimme oman mielemme mukaan, emme Jumalan tahdon.

Me luulemme olevamme uskovia ja elävämme armossa, mutta jos me emme ole kuuliaisia Jumalan Sanalle niin perkeleen lapsia me olemme, matkalla helvettiin, ijankaikkiseen kadotukseen.

Matteuksen 7
21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

Vielä on meillä aikaa tehdä parannus, katua syntejämme ja saada anteeksi syntimme Herran Jeesuksen Kristuksen Veren kautta. Mutta jos sanomme ettei meillä ole syntiä niin miten voimme tehdä parannuksen ja katua ?

Antakaamme Jumalan Sanan tutkia meidät, näyttää syntimme ja tulkaamme synnin hätään, jolloin olemme soveliaita pelastettaviksi, emme katumattomina, itseriittoisina, ylpeinä.

Rakas Isä, Sinun Poikasi, Jeesuksen Kristuksen nimessä minä maan matonen Sinulta anon, että anna kaikille tämän kirjoituksen lukijoille ja kirjoittajalle väkevä synnin tunto, että me näkisimme oman viheliäisyytemme emmekä sitä enää puolustelisi ja kääntyisimme katuvina Sinun puoleesi, Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, amen.

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: Koirannahkalakki - 11.06.24 - klo:11:16 ---Kyse oli kuuliaisuudesta Jumalalle alunperin ja on sitä yhä edelleenkin. Jumala odottaa meidän olevan kuuliaisia Hänen tahdollensa ja mikä on Hänen tahto ?
Se on Pyhä Raamattu kokonaisuudessaan, 100%.

--- Lainaus päättyy ---

Raamattu kokonaisuudessaan sisältää paljon sellaista Jumalan tahdoksi ilmoitettua, mikä ei todellakaan sovi kristityn ohjeeksi. Mielestäni räikein esimerkki on amalekilaisten surmaaminen, joka käsitti naisten ja lastenkin lisäksi kaikki kotieläimet. Jumalan tahtoa kyselevän kannattaa keskittyä Jeesuksen opetuksiin, varsinkin rakkauden kaksoiskäskyyn ja kultaiseen sääntöön.

öppiäinen:

--- Lainaus käyttäjältä: Koirannahkalakki - 11.06.24 - klo:11:16 ---Kuinka moni meistä on omassa YLPEYDESSÄÄN, uskonut käärmeen sanat, onko se Jumala sanonut niin ja samalla hylännyt Hänen tahdostaan ne kohdat, jotka eivät sovi itselleen

--- Lainaus päättyy ---

Kaikki muut täällä paitsi sinä!

Mutta en tiedä kuinka moni, kun en tiedä, ketä tarkoitat porukalla "me".

Koirannahkalakki:
Kirjoitettu on

Johanneksen 3
19. Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
20. Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
21. Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt."

Koirannahkalakki:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 11.06.24 - klo:14:36 ---Raamattu kokonaisuudessaan sisältää paljon sellaista Jumalan tahdoksi ilmoitettua, mikä ei todellakaan sovi kristityn ohjeeksi. Mielestäni räikein esimerkki on amalekilaisten surmaaminen, joka käsitti naisten ja lastenkin lisäksi kaikki kotieläimet. Jumalan tahtoa kyselevän kannattaa keskittyä Jeesuksen opetuksiin, varsinkin rakkauden kaksoiskäskyyn ja kultaiseen sääntöön.

--- Lainaus päättyy ---

Vanha Testamentti on vertauskuvallista ja onpa jännä ”sattuma” että valitsit juuri amalekilaiset sillä heitä on pidetty synnin vertauskuvana ja synti pitää keskuudestanne hävittää niin pienet kuin suuret ja kaikki siltä väliltä. Maailman nykymeno taas on siinä synnissä rypemistä, terassilla istumista ja maailman rakastamista eli hyvin voi amalekilaiset tänäpänä.

Pyhä Henki avaa ja opettaa, kellä on korvat kuulla.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta