Keskustelu > Yleinen keskustelu

Kehu KDtä

<< < (2/10) > >>

vn:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 21.07.23 - klo:19:22 ---Hän kertoi, mitä puolue kannattaa. Taitavat olla yhteisiä tavoitteita monen muunkin puolueen kanssa. Se jäi kertomatta, mitä puolue vastustaa. Niiden asioden mukaan puolue on viime aikoina erottunut muista puolueista.

--- Lainaus päättyy ---

Mielestäni KD vastustaa Raamatun perustotuuksien hylkäämistä yhteiskunnassa.

karjalaisenkyösti:

--- Lainaus käyttäjältä: vn - 25.07.23 - klo:14:08 ---Mielestäni KD vastustaa Raamatun perustotuuksien hylkäämistä yhteiskunnassa.

--- Lainaus päättyy ---

Minun mielestäni tuo on varsin hyvä tiivistys.
Näin itsekin ajattelen.

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: vn - 25.07.23 - klo:14:08 ---Mielestäni KD vastustaa Raamatun perustotuuksien hylkäämistä yhteiskunnassa.

--- Lainaus päättyy ---

’Perustotuudet’ kuulostaa komealta. Sana jättää kuitenkin mieleen kysymyksiä. Jeesus käytti ilmaisua ’laki ja profeetat’ viitatessaan oman aikansa Kirjoituksiin. Niiden sisällön hän tiivisti rakkauden kaksoiskäskyyn: ”Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi.Tämä on käskyistä suurin ja tärkein.Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.Näiden kahden käskyn varassa ovat laki ja profeetat.”

öppiäinen:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 21.07.23 - klo:09:44 ---Kristillisdemokraattien perusarvoihin kuuluvat usko, toivo ja rakkaus, joista suurin on rakkaus, ihmisarvon kunnioittaminen, perheiden hyvinvoinnin tukeminen, työn ja yrittämisen edellytysten parantaminen, sosiaalisesti vastuullinen markkinatalous, heikoimmista huolehtiminen ja luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen.
--- Lainaus päättyy ---

Se on sitten eri asia, miten tuo toteutuu politiikanteon käytännössä. Onkohan puolue lausunut mitään siitä, mitä ajattelevat hallitusohjelmasta, johon nyt ovat sitoutuneet? Ymmärrän, että politiikassa on pakko tehdä kompromisseja. Kuulisin mielelläni, mitkä kohdat ohjelmasta olisivat kirjoittaneet toisin, jos kompromissien tarvetta ei olisi. Mitkä asiat oltiin valmiita uhraamaan, jotta saadaan joitakin muita arvokkaita tavoitteita ajettua?

karjalaisenkyösti:
KD on heikomman puolella eikä hyväksy ihmisen tappamista kohtuun tai sairaalan sänkyyn vaan antaisi heidän elää: yleensäkään KD ei hyväksy
menetelmää, jolla määritellään joku ihmisryhmä epäihmiseksi, jotta ryhmä voitaisiin murhata.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta