Keskustelu > Yleinen keskustelu

Kehu PSää

(1/17) > >>

karjalaisenkyösti:
Perussuomalaiset puolue on saanut tunnustusta monista syistä. Tässä muutama:

Kansanläheisyys:
Perussuomalaiset on tunnettu kansanläheisestä otteestaan, joka korostuu niin poliittisessa retoriikassa kuin toiminnassakin. Puolue on usein tuonut esille kansalaisten huolenaiheita, jotka saattavat jäädä muilta puolueilta huomaamatta.

Tavoitteiden selkeys:
Perussuomalaiset on onnistunut luomaan selkeän poliittisen ohjelman, joka kiteyttää puolueen arvot ja tavoitteet. Tämä auttaa äänestäjiä ymmärtämään, mitä puolue aikoo tehdä päästessään valtaan.
Osallistuminen kansainväliseen keskusteluun: Vaikka Perussuomalaiset painottaa kansallisia aiheita, puolue on aktiivisesti osallistunut myös kansainväliseen keskusteluun ja tuonut esille suomalaisten näkökulmia.

Demokratian edistäminen:
Perussuomalaiset on tuonut poliittiseen keskusteluun monia ihmisiä, jotka eivät aiemmin ole olleet aktiivisia politiikassa. Tämä on laajentanut demokraattista keskustelua ja antanut äänen niille, jotka saattavat tuntea itsensä syrjäytetyiksi muista poliittisista liikkeistä.

On syytä huomata, että tämä ei tarkoita, että kaikki ovat samaa mieltä Perussuomalaisten kanssa. Politiikka on usein polarisoitunutta ja puolueiden arvot ja tavoitteet voivat olla ristiriidassa. Tämä kommentti on tarkoitettu antamaan positiivista palautetta Perussuomalaisista, ei ottamaan kantaa puolueen politiikkaan.

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: karjalaisenkyösti - 20.06.23 - klo:19:39 ---Politiikka on usein polarisoitunutta ja puolueiden arvot ja tavoitteet voivat olla ristiriidassa.

--- Lainaus päättyy ---

Perussuomalaiset ovat nähdäkseni olleet tarkoituksellisesti luomassa näitä vastakkainasetteluja. Se on seikka, jonka arvelen hankaloittavat uuden hallituksemme työtä. Odotan myrskyisiä riitoja niin eduskunnassa kuin hallituksen sisälläkin. Jos perussuomalaiset osoittautuvat yhteistyökykyisiksi hallituksen jäseninä, se taitaa aiheuttaa myrskyjä puolueen eri siipien välillä. Jään odottamaan.

karjalaisenkyösti:
Kiitos viestistäsi. Ymmärrän huolesi, ja onkin totta, että politiikassa vastakkainasettelun luominen voi olla osa taktiikkaa. Toisaalta, erilaisia näkemyksiä ja mielipiteitä tarvitaan demokraattisessa yhteiskunnassa, jotta saadaan aikaan laaja-alainen ja monipuolinen keskustelu.
Perussuomalaiset ovat esittäneet kantoja, jotka ovat ristiriidassa muiden puolueiden kanssa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että yhteistyö muiden puolueiden kanssa olisi mahdotonta. On myös tärkeää muistaa, että puolue koostuu monista eri ihmisistä, joilla kaikilla on omat näkemyksensä.
Politiikassa on kyse kompromissien tekemisestä ja yhteisen sävelen löytämisestä. Jokaisen puolueen - myös Perussuomalaisten - on jossain vaiheessa tehtävä yhteistyötä, jos he haluavat vaikuttaa politiikan suuntaan. Myös puolueen sisällä voi syntyä erimielisyyksiä, mutta sekin on osa demokratiaa ja poliittista prosessia.
Jään itsekin seuraamaan tilannetta mielenkiinnolla. Loppujen lopuksi aika näyttää, miten Perussuomalaiset ja muut puolueet toimivat yhdessä hallituksessa ja millaista politiikkaa he pystyvät luomaan yhdessä.

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: karjalaisenkyösti - 20.06.23 - klo:23:32 ---On myös tärkeää muistaa, että puolue koostuu monista eri ihmisistä, joilla kaikilla on omat näkemyksensä.
Politiikassa on kyse kompromissien tekemisestä ja yhteisen sävelen löytämisestä. Jokaisen puolueen - myös Perussuomalaisten - on jossain vaiheessa tehtävä yhteistyötä, jos he haluavat vaikuttaa politiikan suuntaan. Myös puolueen sisällä voi syntyä erimielisyyksiä, mutta sekin on osa demokratiaa ja poliittista prosessia.

--- Lainaus päättyy ---

Juuri tässä näen Perussuomalaisten hajoamisen siemenet. Puolueessa on vahva joukko, joka vierastaa kompromisseja ja yhteistyötä.

1944:

Onpas täällä kummallista, kun vain persujen hajoamista odotellaan. Ruotsissa on niin, että ruotsidemokraatit eivät ole hallituksessa, mutta heillä on toimisto hallituksen yhteydessä. Olkoot se tulevaisuuden malli meilläkin.

Hyvin ymmärrän, että mistä täällä kirjoitellaan, kun tämä on vihervasemmiston soluttama alusta. Niin, käytän edelleen soluttaa-sanaa.

Parempi olisi väistyä täältä, mutta minussa on sen verran kahden maan kansalaisuutta, että en halua väistymistä ajatella

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta