Keskustelu > Yleinen keskustelu

Mitä sinä haluat lukea Yty-lehdestä?

(1/2) > >>

Liisu:
Eli kun kaikki eivät kuitenkaan voi olla koko ajan kirjoittamassa lehteen, ja toisaalta taas joiltakin ei juttu luista annetusta aiheesta.

Minä esimerkiksi tiedän että pohjois-pohjanmaa ei ole kirjoittamassa pitkään aikaan niin omia ehdotuksiani:

- "pieniä ilmoituksia" kohtaan voisi laittaa tiesitkö? -juttuja, esimerkiksi tiesitkö että maapallon väkiluku on sillä hetkellä sen ja sen verran, tai että tutkijat ovat havainneet nurmikon olevan kosteampaa sateella
- vakiovitsi olisi aika kiva juttu, ainakin jos vitsi olisi hyvä
- erikoisista lemmikeistä voisi olla kiva lukea

Kristian:
Juttuja, jotka olisi perusteellisesti tehty, ja joissa tulisi selkeästi esille esim. mielipiteet ja asia-argumentit. Ei mitään puolen sivun pintasilauksia, vaan vaikka isommalla porukalla huolellisesti tehtyjä "syväluotaavia" juttuja.

Annuu:
Tosiaan, monipuolista ja huolellisesti tehtyä Ytyä on mukavaa lukea. (vaikka tiedän itsekin että Ytyn kanssa säheltämisessä tulee itsellä ainakin kiire-paniikki:/  ) Sen kyllä huomaa jos ei ole jaksettu/ehditty oikein panostaa, jos on monta sivua mainoksia ja pelkkiä puuhatehtäviä.

Sanneli:
Kyse on siis juttuideoista, ei siitä, miten jutut toteutetaan.

m.k:
Tuo oli kyllä ainainen riesa, kun ei oikein tahtonut löytyä lehden täydeltä hyviä juttuideoita. Se kyllä tuli ainakin huomattua, että itse ei kannata väkisin alkaa tekemään juttuja, jos ei millään keksi. Me ainakin saimme apua mm. oman seurakunnan väeltä, mm. nuorisonohjaaja kirjoitti ainakin joskus foorumin. Pääkirjoitus tuli kertaalleen kysyttyä piispalta, ihan mielellään tuntui tekevän ja hyvän tekikin.

Kun kuitenkin lehden ideana mitä ilmeisimmin on, että nuoret tekevät lehtiä nuorille, niin olisihan se ihan hyvä, että tekisi itsekin mahdollisimman paljon juttuja lehteen. Juttuja kyllä tekee ihan mielellään, kunhan vaan keksii jonkun hyvän aiheen mistä kirjoittaa. Lupaan kyllä kertoa, jos vaan mieleen tulee...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta