Keskustelu > Yleinen keskustelu

Kuinkas korona kohdallanne?

<< < (4/4)

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Riitta-mummi - 22.08.23 - klo:09:25 ---Marraskuussa annetaan yli 65-vuotiaille tehosterokote samalla kuin influenssapiikki.

--- Lainaus päättyy ---
Nohynek muistuttaa, että mikään rokote ei anna täydellistä suojaa koronaa vastaan. Tehosteannoksella pyritään lisäämään suojaa erityisesti vakavaa tautia vastaan. Rokotteen suojateho tartuntaa vastaan on vain kohtuullinen ja lyhytaikainen. :eusa_pray:

Kalistaja:

--- Lainaus käyttäjältä: Kalistaja - 11.04.22 - klo:16:51 ---   Kuinkas korona kohdallanne? Oletteko sairastaneet sen? Minuun tuo piikkipeikko ei ainakaan toistaiseksi ole tarttunut. Muutaman kerran kurkkuni on ollut karhea. Gabriel-yrttilikööri ( virolainen valmiste ) on poistanut kurkun karheuden ja flunssaisuuden muutamassa tunnissa. Siis ainakin toistaiseksi olen ollut koronaton, vaikka käytännöllisesti katsoen päivittäin olen liikehtynyt erilaisissa kulttuuri- ja urheilutapahtumissa, kirjastoissa, kahviloissa ja toisinaan myös ystävien ja tuttujen luona. :kahvi:

--- Lainaus päättyy ---

Korona kiersi minut. On ainakin toistaiseksi tehnyt niin. :kahvi:

Mörtti-57:

--- Lainaus käyttäjältä: Kalistaja - 22.08.23 - klo:19:36 ---Korona kiersi minut. On ainakin toistaiseksi tehnyt niin. :kahvi:

--- Lainaus päättyy ---
Kaksi melko oireetonta koronataruntaa osui omalle kohdalle. Viimeistä en olisi aistinut mitenkään, jos en kaupan koronatestiä tehnyt emännän koronatartunnan vuoksi. Monella onkin näitä lieviä koronavariantteja ollut "tavallisena nuhana", mutta testaamatta jääneet todentamatta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta