Keskustelu > Yleinen keskustelu

Kuinkas korona kohdallanne?

<< < (3/4) > >>

sadetta:
Tuli tuo tauti koettua, liekö ollut alfaa vai beetaa vuonna 2020. Tuleekohan noita versioita vielä omegaan asti. Bill Gates on kertonut, että tämä korona ei ole mitään verrattuna seuraavaan tulossa olevaan pandemiaan. Jaa.

Kalistaja:

--- Lainaus käyttäjältä: sadetta - 10.05.22 - klo:23:59 ---Tuli tuo tauti koettua, liekö ollut alfaa vai beetaa vuonna 2020. Tuleekohan noita versioita vielä omegaan asti. Bill Gates on kertonut, että tämä korona ei ole mitään verrattuna seuraavaan tulossa olevaan pandemiaan. Jaa.

--- Lainaus päättyy ---

Sadetta! Menikö sinulta koronakeississäsi haju- ja makuaisti? Väsyttikö? Oliko pääkipua? Kävikö korona keuhkoissa? Eli mitä kaikkea korona sinulle aiheutti? :kahvi:

sadetta:

--- Lainaus käyttäjältä: Kalistaja - 11.05.22 - klo:10:30 ---Sadetta! Menikö sinulta koronakeississäsi haju- ja makuaisti? Väsyttikö? Oliko pääkipua? Kävikö korona keuhkoissa? Eli mitä kaikkea korona sinulle aiheutti? :kahvi:

--- Lainaus päättyy ---

Nuo 2 aistia meni pois päältä 2 viikoksi. Jonkinmoista väsymystä taudissa toki oli. Kuumepääkipua varmaankin sinä päivänä, kun kuume oli yli 38. Muuten pientä vaihtelevaa lämpöä. Kaipa tauti keuhkoihinkin pyrki, kun piti hassusti yskähdellä, kun jotain fyysistä teki. Fyysinen oli pitkälleen asettumista tai esim. sohvalta ylös nousemista. Kahtena yönä selkäsärkyä. Yskä oli se, joka jatkui pisimpään. Hassu yskä. Siinä oireet.

luterilainen:
Tutkijoita huolestuttaa uusi BA.2.86 koronavirusmuunnos.  :eusa_pray:

Riitta-mummi:
Marraskuussa annetaan yli 65-vuotiaille tehosterokote samalla kuin influenssapiikki.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta