Keskustelu > Yleinen keskustelu

Kuinkas korona kohdallanne?

(1/4) > >>

Kalistaja:
   Kuinkas korona kohdallanne? Oletteko sairastaneet sen? Minuun tuo piikkipeikko ei ainakaan toistaiseksi ole tarttunut. Muutaman kerran kurkkuni on ollut karhea. Gabriel-yrttilikööri ( virolainen valmiste ) on poistanut kurkun karheuden ja flunssaisuuden muutamassa tunnissa. Siis ainakin toistaiseksi olen ollut koronaton, vaikka käytännöllisesti katsoen päivittäin olen liikehtynyt erilaisissa kulttuuri- ja urheilutapahtumissa, kirjastoissa, kahviloissa ja toisinaan myös ystävien ja tuttujen luona. :kahvi:

Kalistaja:

--- Lainaus käyttäjältä: Kalistaja - 11.04.22 - klo:16:51 ---   Kuinkas korona kohdallanne? Oletteko sairastaneet sen? Minuun tuo piikkipeikko ei ainakaan toistaiseksi ole tarttunut. Muutaman kerran kurkkuni on ollut karhea. Gabriel-yrttilikööri ( virolainen valmiste ) on poistanut kurkun karheuden ja flunssaisuuden muutamassa tunnissa. Siis ainakin toistaiseksi olen ollut koronaton, vaikka käytännöllisesti katsoen päivittäin olen liikehtynyt erilaisissa kulttuuri- ja urheilutapahtumissa, kirjastoissa, kahviloissa ja toisinaan myös ystävien ja tuttujen luona. :kahvi:

--- Lainaus päättyy ---

Leena:
Sisarella, Lapsi num. neljällä, arvatenkin siskon miehellä  on parhaillaan sikäli kuin suostuu edes kotitestiin.  Sisko soittelee ja siinä oli raju alku jota sitten päivitteli kun meni niin äkkiä ohi.  Jankutin että pitäis nyt varansa, se tulee tietoni mukaan kohta pahana takasin ja tulihan se.  Tekstaillaan voinneista, en soita jos vaikka nukkuu.  Menisin sinne muttei ne mielellään huoli.

Tarttui työstä ja kolme rokotusta oli annettu.

Onneks Lapsi 1 asuu varsin lähellä.  Ei senkään sopis sitä hommata ittelleen tosin.

Ittelläni oli koronantapanen, mutta päättelin influenssaks.

juhani:
Tässä meidän kolmen perijän kuopus on sairastanut.

Riitta-mummi:
Tyttärenpoika sairasti sen ja meni hyvä työkeikka ohi sen takia.
Toinen tyttärenpoika kotiutettiin Santahaminasta kun siellä oli koronaa. Silloin hän oli vielä terve, mutta sitten kotona sairastui.

Toinen tyttärentyttärentyttäristä sairasti myös koronan, kotitestin mukaan. Pääsi silloin v'hällä, mutta nyt on yskinyt viikon.

Me olemme selvinneet ilman . Kolme rokotusta, Matilla maski minulla ei. Nyt Matti on ollut kuukauden vain kotona, enkä minäkään käy muualla kuin kaupassa ja apteekissa.


Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta