Keskustelu > Yleinen keskustelu

Kirkossa käyminen?

(1/3) > >>

Seferoth:
On sallittua käydä kirkossa jumalanpalveluksessa jos olet körttiläinen? kiitoksia vastauksistanne.

Mörtti-57:
Onha se körttilääsen sallittua käyrä Jumalanpalavelukses. Laita vaa jakaus keskipäähä, istu penkis hiliaa kiäli keskellä suuta kovan virrenveisuun välillä. Oikeenko tosissas halusit tälläästä informaatiota? :oops:
348 Tiarostamme, voimastamme täälä useen kerskaamme, vaikka lahajaks Herraltamme kaikki saanehet ollaha. Herralta on kuritus, Herralta myäs armahrus. Hän sua puuttehen, Hän sua leivän, murheen niinku ilon päivän.

Johannes:

--- Lainaus käyttäjältä: "Seferoth" ---On sallittua käydä kirkossa jumalanpalveluksessa jos olet körttiläinen? kiitoksia vastauksistanne.
--- Lainaus päättyy ---


Lestadiolaiset ovat erikseen, niillä on omat rauhanyhdistyksen talonsa ja usein nihkeä asenne useimpiin valtaluterilaisiin tilaisuuksiin. Useimpia aktiiveja ko. liikkeestä ei usein jumalanpalveluksissa näekään, varsinkaan jos on naispappi tai jotain...

seppos:
Körttiläisyyteen kuuluu seurakunnan toimintaan osallistuminen ja jumalanpalveluksissa käyminen.

Johannes:
Niin ja eikös herättäjäjuhlillakin mainittu jossakin seurapuheessa, että monet heränneet ovat sitä mieltä, että kirkossa käydään niin pitkään kuin siellä Isä meidän ja Herran siunaus luetaan. Se taitaa olla monille heränneille perusasenne kirkkoon ja siitä voi kysyjäkin päätellä, miten lähellä herättäjäyhdistys on kirkkoa. Se ei siis ole kirkon ulkopuolinen liike, vaan vaikuttaa nimenomaan kirkon sisällä.  [-o<

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta