Keskustelu > Yleinen keskustelu

Eilen 3.

(1/20) > >>

Riitta-mummi:
Pekka.  Kärsivällisesti googlailemalla havaitsin että Eilen 2 loppui 11.6.2014.

Nyt voimme muistella eilistä joka olikin mukava päivä.   :039:

PekkaV:

   Kiitos, Riitta-mummi!
Olimme eilen teatterissa. Kuten elämä on teatteria ja teatteri elämää, Reiskan pää oli pääosassa  :icon_eek: Kansallisteatterin näytelmässä Slava - Kunnia - Oligarkkien ooppera. Käsikirjoitus on Pirkko Saision ja ohjaus Laura Jäntti.
Näytelmässä oli hauskasti ja myös terävästi lomitettu myyttistä Venäjän historiaa: Iivana Julma, Katariina Suuri... nykyaikaan: Putin, joka toikkaroi näyttämöllä botox-leikkausten jälkitunnelmissa siteet naamallaan.
Näytelmä päättyi "soittoon" käsikirjoittajalle. Näyttelijät valittivat, ettei tämä näin voi päättyä: kloonattujen putinien vyörytykseen. Saisio vastasi, ettei hän tiedä, hän ei vaan tiedä kuinka lopettaa, että miettikääpä te siellä, kun teitä on niin paljon siellä, kuinka päätätte näytelmän.
Niinpä jo aiemmin esillä ollut Conchita Wurst (Eurovisiovoittaja) tuli ja lauloi yhteislauluna muiden kanssa "Jos sinulla ei ole rakkautta, olet helisevä vaski..."

PekkaV:

   Neidot keväällä

Pyryharakka:
Eilen palasimme Tampereelta. Osallistuttiin Pipliaseuran vuosijulaan, ekumeeniseen raamattutapahtumaan.
Intia oli päivien teemana. Sieltä oli ulkomaalaiset vieraat. Pauli Hanhiniemen hyväntekeväisyyskonsertin kohde oli Intian näkövammaiset.
Samaan teemaan oli tehty hauska elämyskavila Pimee Café. Säkkipimeässä kahvilassa näkövammaiset toimivat tarjoilijoina ja asiakkaat pääsivät jutustelemaan vieraiden ihmisten kanssa ja testaamaan, millaista olisi kahvitella sokeana vieraassa paikassa, vieraiden ihmisten kanssa.

Tapahtuman lisäksi tuli kahtena iltana käveltyä pitkin poikin Tamperetta.

vn:
Käynti lounais-hämeen perinnemaisemissa Korteniemessä.
Kävinpä savusaunassa pitkästä aikaa ja järvessä kaulaa myöten kastautumassa...
noh...ehkä se hyväksyttiin talviturkin heittämiseksi...enpä sukeltele uimahallissakaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta